Ο Πολάκης θέλει να στείλει… ξύδι στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Δ. Οικονόμου

Τα σχόλια του δημοσιογράφου, Δημήτρη Οικονόμου, στον ΣΚΑΪ, για την απόφαση 1.137 συνέδρων να ψηφίσουν τον Παύλο Πολάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Πριν λίγο το είδα(γιατί από το πρωί τρέχαμε για τις τροπολογίες που κατεβάσαμε στο νομοσχέδιο του υπ. εργασίας για τα ληξιπρόθεσμα του ΕΟΠΠΥ....
,τις αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ και την επέκταση των συμβάσεων εργασίας με διώξιμο των εργολάβων από όλο τον δημόσιο τομέα)», αναφέρει το σχόλιό του στο facebook και συνεχίζει:

«ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ δημοσιογραφίσκε της ναυαρχίδας των καναλιών της διαπλοκής:
-Είσαι πολύ μικρός για να κρίνεις με τόσο ξεφωνημένα χυδαίο τρόπο τις επιλογές των σύνεδρων του ΣΥΡΙΖΑ, ανθρώπων έντιμων και αριστερών που η αξία σου δεν φτάνει ούτε στο μικρό τους δάκτυλο.
-Δεν σου πέφτει λόγος, ούτε ζητήσαμε τη γνώμη σου, όπως δεν ζήτησε τη γνώμη μας το αφεντικό σου όταν σε έβαλε να ψάλεις υπέρ των μνημονίων στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΕΙ.
-Επειδή λόγω κάκου καιρού δεν βγάλαμε ούτε πολύ ούτε καλό κρασί από το αμπέλι μας φέτος και θα το κάνουμε όλο ΞΥΔΙ, στείλε μου μια διεύθυνση να σου μπέψω μερικά μπουκάλια (υπάρχει και η δυνατότητα να σου τα στείλω στο Φάληρο, να κεράσεις και μια κούπα την παρέα σου, Άρη, Μπάμπη κλπ. Ό,τι μου πεις θα κάνω)».