Πέδρο: «Ο Αζάρ θα γίνει ο καλύτερος στον κόσμο»

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο μπορεί να γίνει ο Εντέν Αζάρ, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Πέδρο. Παρά την κακή χρονιά που έκανε ο Βέλγος, μπορεί να καταφέρει να συναγωνίζεται τον Μέσι για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, σύμφωνα με τον Ισπανό.

«Όταν μιλάμε για τον Μέσι, αναφερόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή....
που κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Πραγματικά βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από τους υπόλοιπους», δήλωσε ο Πέδρο στην αγγλική Standard Sport. «Αλλά ο Αζάρ είναι ένας πάρα πολύ καλό παίκτης, η τεχνική του είναι εξαιρετική και έχει δείξει τα πάντα στην Τσέλσι. Είναι ακόμα μικρός, οπότε θα συνεχίσει να βελτιώνεται και κάποια στιγμή θα γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι δύσκολο να ανταγωνίζεσαι έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου του Μέσσι, αλλά ο Εντέν έχει όλα τα προσόντα για να το κάνει. Έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά και όταν τον βλέπεις να κάνει τα «μαγικά» του, τότε είναι λογικό να τον συγκρίνεις με τον Μέσσι », πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον αν για την κακή σεζόν που έκανε ο συμπαίκτης του ευθύνεται η πίεση που του ασκείται, με τον Ισπανό να διαφωνεί.

« Όταν είσαι μεγάλος παίκτης, πάντα θα σου ασκείται πολύ πίεση. Αυτό συμβαίνει με τον Αζάρ, όπως και με τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τον Ρονάλντο», ανέφερε. «Ο Εντέν ανταποκρίνεται πολύ καλά σε αυτή και το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Παίζει εξαιρετικά για την Τσέλσι και για τους συμπαίκτες του για πολλά χρόνια και έχει δείξει ότι μπορεί να είναι ο ηγέτης της ομάδας».