ΟΛΑ ΤΑ’ΧΕ Ο ΜΠΑΞΕΣ

ΒΛΕΠΕΛΙΝ

Αρκά είχαμε.  Πλακώματα είχαμε. Ο Κούλης σένιος και μορφάζων, αυτάρεσκος και λιγότερο γουρλομάτης, αλλά με παλμό και κίνηση καλλιτέχνη, να ξεγελαστείς και να του αμολήσεις λέλουδα. Ο Τσίπρας υποτονικός  σε κάτι από Αντρέα Παπανδρέου και του εαυτού του, σε μια απολιτική αντιπαράθεση, οι υπόλοιποι παριστάμενοι να τα’χουν φτύσει στην κυριολεξία (είναι και κάποιας ηλικίας πολλοί), ο κ. Φίλης να τον προσκυνάει κανονικότατα, οι πρόεδροι της Βουλής απολύτως τρελαμένοι με την αλαλάζουσα κοινοβουλευτική ομήγυρη προεξάρχοντος του πολύ κ. Βενιζέλου , και η κ. Θεανώ Φωτίου, μετά τα γεμιστά, το καθάρισμα των ζαρζαβατικών της, μοίραζε σοκολατάκια στους συναδέλφους της για να τους κρατήσει ξύπνιους!. Καλή μου κυρία Φωτίου, να σας δώσουμε ένα γαστριμαργικό  tip για την επόμενη .....
ολονυχτία, αν συνδυάσετε τα σοκολατάκια με αναψυκτικό τύπου Cola, θα τσιτώσουν τόσο πολύ οι συνάδελφοι σας, που θα είναι έτοιμοι για Ολυμπιακό μαραθώνιο. Λυπηθείτε τους.
Τι καταλάβαμε?. Χλωμά και λίγα. Ένα όμως που το εμπεδώσαμε είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης μόλις είχε φτάσει στην Ελλάδα και δεν είχε ενημερωθεί ότι το κόμμα του, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, είχαν κυβερνήσει τη χώρα τα προηγούμενα 40 χρόνια, και έχουμε την τωρινή ασχήμια. Τι να κάνει ο καψερός, κακούς συμβούλους έχει και έχασε τον μπούσουλα.   Ευτυχώς που δεν ήταν γεννημένος τότε ο Τσίπρας, γιατί θα του τα φόρτωνε όλα ο Κούλης.
Συνελόντι ειπείν, πολιτική επιχειρηματολογία μετ’ εμποδίων, πολιτική νεοπλασία, ερμαφροδιτισμός του πολιτικά εφικτού ή αλλιώς την έχουμε βάψει με ορατό το εισέτι χείρον.