Δημοσιοσχεσίτες



Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τόσκας είπε και ελάλησε:
 «Η αντίληψη της ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της αστυνομίας έχει να κάνει με τις πραγματικές αστυνομικές ικανότητες και όχι με τις ικανότητες που έχουν κάποιοι στις δημόσιες σχέσεις και το χρόνο που διαθέτουν στα Μέσα Ενημέρωσης».
Ο ξερόλας αναπληρωτής υπουργός, το τονίζουμε, «αναπληρωτής», προφανώς έχει μαύρα μεσάνυχτα των υπηρεσιών που υποτίθεται ότι προΐσταται και ούτε λίγο ούτε πολύ θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα χαρακτήρισε τον Υποστράτηγο Σφακιανάκη που «ξήλωσαν» από την ΔΗΕ, «ανίκανο» και «δημοσιοσχεσίτη».
Νομίζω ότι πρέπει κάποιος να απαντήσει σ αυτόν τον κύριο ότι δημοσιοσχεσίτες είναι αυτός και όλοι οι όμοιοί του που αναρριχήθηκαν στα βο(υ)λευτικά αξιώματα και νέμονται την εξουσία ακριβώς λόγω των δημοσίων σχέσεων που είχαν αναπτύξει περιφερόμενοι σαν επιτάφιοι από κανάλι σε κανάλι παραπλανώντας τον ελληνικό λαό τάζοντας και.............
ψευδόμενοι με απραγματοποίητες υποσχέσεις.
Αγνοεί ο κύριος αυτός ότι ο Σφακιανάκης είναι αξιωματικός καριέρας και η προσφορά του στην ελληνική κοινωνία έχει αναγνωριστεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της Χώρας και έχει βραβευτεί γι αυτό.
Αγνοεί ο κύριος αυτός ότι η δράση του Υποστρατήγου Σφακιανάκη με επισκέψεις στα σχολεία και σε διάφορες παρουσιάσεις και σεμινάρια σκοπό είχαν και έχουν την ενημέρωση των μαθητών και των πολιτών για τους κινδύνους του διαδικτύου από διάφορες κακόβουλες ενέργειες, από την πρόληψη αυτοκτονιών και την αποτροπή απειλών που επιχειρούνται από παραβατικά άτομα εθισμένα στη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων και όχι για να κάνει «δημόσιες σχέσεις».
Προφανώς ο αναπληρωτής υπουργός θεωρεί ικανούς αστυνομικούς αυτούς που οπλισμένοι σαν πραιτωριανοί  ξυλοκοπούν διαμαρτυρόμενους πολίτες, εργαζόμενους και συνταξιούχους  και τους  ψεκάζουν με χημικά ακόμα και σε κλειστούς χώρους.
Οι πολίτες, κύριε, τέτοιες ικανότητες δεν τις θέλουν. Αντίθετα για τον Σφακιανάκη δεν βρέθηκε ούτε ένας πολίτης (εκτός από σένα) να πει μια άσχημη κουβέντα.
Δεν θέλω άλλο να μακρηγορήσω, μόνο να θυμάσαι ότι οι αξιωματικοί καριέρας είναι αυτό που λέει η λέξη, καριερίστες και όχι προσωρινοί, περιστασιακοί και με δανεικούς ψήφους αναρριχητές της εξουσίας που όπως ανέφερα «προόδεψαν» λόγω δημοσίων σχέσεων και φιλοξενίας των καναλιών. Αυτό πρέπει να το θυμάσαι και μάλιστα πολύ καλά, «ο καιρός γαρ εγγύς».