Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 12/1

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα θετική. Ευχάριστες εκπλήξεις, χαρμόσυνες ειδήσεις κι όμορφα γεγονότα θα επαναπροσδιορίσουν τη θετική ενέργειά μας. 

Χαμόγελα, ικανοποίηση, χαρά κι ελπίδα. Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό επαναφέρουν την καλή διάθεση και την ανεβασμένη ψυχολογία....

Κριός

Η ανυπομονησία σας είναι η μεγαλύτερη αιτία άγχους σας. Μην αφήνετε την πίεση αυτή να δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις με το στενό σας περιβάλλον, αντιδρώντας υπερβολικά ή μιλώντας αδιάφορα κι απότομα. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν τριβές. Οι μόνοι ευνοούνται για μία νέα γνωριμία.

Ταύρος

Σημαντικοί άνθρωποι μπαίνουν σήμερα στη ζωή σας. Συναντάτε κάποιον που έχει μεγάλη επίδραση πάνω σας. Αυτό το άλλο πρόσωπο μπορεί να είναι φίλος ή ερωτικό ταίρι. Μπορούν να αναπτυχθούν νέες σχέσεις σήμερα που θα ασκούν μεγάλη επίδραση πάνω σας και στα επόμενο διάστημα θα έχουν συνέπειες. Θα είναι πολύ στενές και θα βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους, να σας επηρεάζουν πολύ στο μέλλον. Αυτές οι επαφές είναι καρμικές και πολλοί αστρολόγοι, θ' απέδιδαν την αίσθηση του μοιραίου και τη στενότητα της σχέσης σε περασμένες ζωές που μοιραστήκατε μαζί τους.

Δίδυμοι

Μια αλλαγή στη διάθεση και στη συμπεριφορά σας συμβαίνει αυτές τις ημέρες, η οποία θα συνεχίσει να σας επηρεάζει βαθιά, για πολλά απ' τα επόμενα χρόνια. Σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι συναισθηματικά, αλλά συχνά σας είναι δύσκολο να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε. Θέματα εσωτερικής  φύσης γίνονται αυξανόμενα σημαντικά κι αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή να εμβαθύνετε την ενασχόλησή σας. Μην αναζητήσετε μια πνευματική προσέγγιση σ' αυτά τα θέματα. Δώστε χρόνο στο ταίρι σας.

Καρκίνος

Μια αρνητική τάση που θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξαλείψετε είναι να προσπαθείτε να πείθετε τους άλλους για τη γνώμη σας. Απορροφάστε τόσο πολύ απ' τις ιδέες σας που νιώθετε πως πρέπει να κάνετε τους άλλους να καταλάβουν τον τρόπο σκέψης σας. Τείνετε ωστόσο να παθιάζεστε με μια συγκεκριμένη ιδέα και να μην μπορείτε να δείτε μερικά ευρύτερα θέματα και το όλο περιεχόμενο ενός ζητήματος και να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους να ασπαστούν την άποψή σας. Αυτή η επιμονή σας θα φέρει συγκρούσεις και στη σχέση σας αν δεν την ελέγξετε.

Λέων

Η ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να απελευθερωθείτε απ' τους περιορισμούς της παρούσας ζωής σας είναι το μεγαλύτερο θέμα, κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής ημέρας. Σ' αυτό το σημείο της ζωής σας, η τρέχουσα κατάστασή σας, φαίνεται πολύ περιοριστική. Νιώθετε περιτριγυρισμένοι από περιβάλλον κι ανθρώπους που είναι πολύ απλοϊκοί κι ασήμαντοι. Νιώθετε σαν ένα μεγάλο ψάρι σε μικρή γυάλα. Η δουλειά, ο κύκλος των φίλων, των γειτόνων, σχεδόν κάθε πλευρά των υποχρεώσεών σας, σας καταπιέζουν και θέλετε απελπισμένα μεγάλη ελευθερία.

Παρθένος

Αυτή είναι μια ημέρα για να συγκεντρωθείτε στα βασικά. Πρέπει να προσέξετε τα πράγματα του άμεσου περιβάλλοντός σας, που σήμερα χρειάζονται προσοχή. Αν το αυτοκίνητό σας χαλάσει, βεβαιότατα θα χρειαστεί να το φτιάξετε. Αν ένα μέλος της οικογενείας σας χρειάζεται τη βοήθειά σας, μπορεί να επινοήσετε διάφορες δικαιολογίες και να προσπαθήσετε να αποφύγετε την ευθύνη. Μην προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας.

Ζυγός

Ευτυχείς εξελίξεις στον εργασιακό τομέα ή με την υποστήριξη του συντρόφου σας είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν σήμερα. Αν σκέφτεστε τη σύζευξη των δυνάμεων και των πηγών σας με κάποιου άλλου ατόμου σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνετε κάτι τέτοιο. Σε ένα εσωτερικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό αυτή να είναι μια ημέρα ψυχολογικής και συναισθηματικής ανανέωσης, επούλωσης και θετικών αλλαγών. Είναι ευκολότερο για σας να εξαλείψετε παλιές καταστάσεις ή αρνητικά δεδομένα αυτή την μέρα . Ό,τι αφήνει σήμερα τη ζωή σας, ανοίγει το δρόμο για κάτι καλύτερο.

Σκορπιός

Οι δημιουργικές δραστηριότητες που είχαν παραγκωνιστεί, σήμερα αφυπνίζονται. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου μπορείτε να αναπτύξετε νέα, δημιουργικά ταλέντα και να γίνετε πιο αυθόρμητοι κι εφευρετικοί. Η ικανότητα να αντιδράτε με παρορμητικότητα σε διάφορες καταστάσεις, παρά να χρειάζεστε πολύ χρόνο προετοιμασίας, αυξάνεται. Με λίγα λόγια, αυτή είναι μια ημέρα, για να απελευθερώσετε νέες δημιουργικές δυνατότητες. Κάποιο μέρος αυτής της αυξημένης δημιουργικής ικανότητας έρχεται πολύ φυσικά, αλλά από σας εξαρτάται να ενθαρρύνετε αυτή τη διαδικασία.

Τοξότης

Τα ταξίδια κι οι γνωριμίες με καινούργιες ιδέες, ανθρώπους κι εμπειρίες κάνουν αυτή την ημέρα πολύ ενδιαφέρουσα για εσάς. Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ίσως παρουσιαστεί μία καλή ευκαιρία, αρκεί να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Το ενδιαφέρον σας ανανεώνεται για δραστηριότητες που αναβάλλατε καιρό. Ενδέχεται μία ευχάριστη είδηση και μία θετική έκπληξη από το σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας και θα το καταφέρετε, έντονη κι απαιτητική ημέρα. Έχετε πλέον συνειδητοποιήσει πως ευτυχία είναι να περνάς όμορφες στιγμές και δεν επηρεάζεστε εύκολα. Αυτή η θετική σας διάθεση επιβραβεύεται με μία ευχάριστη έκπληξη. Θετική ημέρα και για τα αισθηματικά σας με έντονο ερωτισμό και ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Συνεργάσιμοι άνθρωποι γύρω σας κι αρμονικές σχέσεις με άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας, χαρακτηρίζουν αυτή τη χρονική ημέρα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε φιλικές προτάσεις σε άλλους. Θα ικανοποιηθείτε αρκετά αν αφιερώστε χρόνο για διασκέδαση, ιδανικά με τον άνθρωπό σας και κάνετε μικρά ταξίδια αναψυχής κι ανανέωσης. Αυτή την ημέρα υπάρχει πολλή ομορφιά και χάρη στη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τα!

Ιχθείς

Η συγκέντρωση, αφοσίωση κι η απόλυτη αποφασιστικότητα να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους είναι δυνατότερη σήμερα παρά ποτέ. Αυτή είναι μια ημέρα όπου κάνετε σημαντικές αλλαγές στον εαυτό σας και στη θέση σας στον κόσμο γενικά. Η όλη σας νοοτροπία απέναντι στη ζωή μπορεί επίσης να υποθάλψει σημαντικές αλλαγές κι οι άλλοι είναι πιθανό να παρατηρήσουν ότι φαίνεστε διαφορετικοί (μέχρι να λήξει αυτή η αστρολογική επίδραση).

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.