Βόμβα Καμίνη κατά της κυβέρνησης!

Αντίδραση είχαμε από το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για τη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα που παρομοίασε την πλατεία Βικτωρίας με το σταθμό του Μονάχου. Την χαρακτήρισε «ολωσδιόλου ατυχή» και συνέχιζε λέγοντας πως «στο σταθμό του Μονάχου πήγαιναν νόμιμοι Έλληνες μετανάστες που είχαν βρει δουλειά, εδώ η πλατεία Βικτωρίας είναι χώρος παράνομης διακίνησης μεταναστών στον οποίο αναπτύσσεται κύκλωμα παρανομίας με πορνεία κλπ»....

Τόνισε επίσης κατακρίνοντας την κυβέρνηση πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για τους μετανάστες!
Ο Δήμαρχος Αθηναιών συνέχισε την αναφορά του στο πρόβλημα υποστηρίζοντας ότι «με τους πρόσφυγες αργά ή γρήγορα θα μπει τάξη, υπάρχει σχεδιασμός, υπάρχουν πόροι, όμως ο εγκλωβισμός των μεταναστών μπορεί να που δεν μπορούν να επιστέψουν στις πατρίδες τους και παραμένουν στη χώρα χωρίς αντικείμενο μπορεί να εξελιχθεί σε πρόβλημα. Φοβάμαι οτι θα κυλήσουμε στο 2012 και στο 2013».
Επεσήμανε ακόμη ότι «όταν λεμε αποτελεσματική φύλαξη συνόρων δεν λεμε το Πολεμικό Ναυτικό να σπρώχνει ή να βυθίζει βάρκες, θα τους πάρει συντεταγμένα θα τους παει στα hot spots θα ξεχωρίσει ποιοι είναι πρόσφυγες, μπορούν πολύ γρήγορα και με τη βοήθεια της Frontex, ποιοι δεν είναι, και όσοι δεν είναι θα επαναπροωθηθούν στην Τουρκία που έχει συμφωνήσει σε αυτό, είναι πολύ απλό. Aν δεν μπει δυνατά το ΠΝ μαζί με τη Frontex να φυλάξουν τα σύνορα και να συνδράμουν στα hot spots θα πληρώσει το πρόβλημα και πάλι η Αθήνα, και θα επανέλθουμε στην κατάσταση του παρελθόντος. Και τα hot spots εδώ προσωρινά είναι, ας κάνουμε τα hot spots στα νησιά και γρήγορα οι μετανάστες θα επαναπροωθούνται στην Τουρκία που έχει συμφωνήσει σε αυτό».