Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ο ΠΑΟΚ!

Την πάτησε από τον Πανθρακικό ο ΠΑΟΚ (3-3). Η ομάδα του Τούντορ κλώτσησε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής και πληγώθηκε για ακόμη μια φορά από την άμυνα του, μένοντας μακριά από τη νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη...
και αυτήν στο Κράσνονταρ με το ίδιο σκορ (2-1), παίζοντας σήμερα κόντρα στους «πράσινους» που παραμένουν χωρίς νίκη και έχουν τέσσερις ισοπαλίες σε δέκα
ματς!

Αποδοκίμασε ο κόσμος μετά το τέλος του ματς... 

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, λόγω δεύτερης κίτρινης του Σερφά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (την πρώτη την είδε στο 66').

Ήρωας για τον Πανθρακικό ο Μπαϊκαρά που σημείωσε δύο γκολ με κεφαλιές (42’, 77’), ενώ ο Παπαγεωργίου έβαλε γκολάρα στο 25ο λεπτό! Δύο τέρματα και για τον Ροντρίγκες (14’, 47’) του ΠΑΟΚ, ένα έβαλε ο Αθανασιάδης.

Δικαιολογημένα τα παράπονα των γηπεδούχων για πέναλτι στο 54’, καθώς ο Παπαγεωργίου βρήκε την μπάλα με το απλωμένο του χέρι μετά από κεφαλιά του Αθανασιάδη, ενώ το ματς ήταν στο 2-2. Πιθανόν να υπάρχει πέναλτι και σε μαρκάρισμα του Μαλεζά στον Μπαϊκαρά στο 72ο λεπτό.