Μαρτυρία διαδηλωτή από τον Έβρο: "Τα χημικά του Τσίπρα ήταν διαφορετικά από αυτά των προηγούμενων"

Φίλος αναγνώστης, που συμμετείχε στην διαδήλωση κατά του φράχτη στον Έβρο, και δέχθηκε χημικά και δακρυγόνα από τα ΜΑΤ, μας εξηγεί ότι σήμερα ήταν λίγο διαφορετικά.....

"Αγαπητέ Άνεμε,

Όπως μάθατε σήμερα, εμείς οι διαδηλωτές κατά φράχτη στον Έβρο, απωθηθήκαμε με βία από τα ΜΑΤ
, οι οποίες αγαπητές μονάδες καταστολής μας έπνιξαν στα χημικά και στα δακρυγόνα. Βλέπω πολλά σχόλια συντρόφων που εξισώνουν τα χημικά των ΜΑΤ του Τσίπρα με αυτά τα χημικά των Σαμαρά, Παπαδήμου και Παπανδρέου, και αγανακτώ.......Αυτά τα χημικά, τα σημερινά δεν ήταν ίδια με τα προηγούμενα και εξηγούμαι:

1. Τα σημερινά χημικά ήταν πραγματικά Αριστερά. Αφού μας ερχόντουσαν από τα αριστερά μας και μόνο. Ούτε απευθείας ούτε από τα δεξιά.

2. Τα χημικά του Τσίπρα ήταν νέα, συγκεκριμένα δεν ήταν ληγμένα. Όχι σαν τα ληγμένα που μας πέταγαν τα ΜΑΤ των προηγούμενων.

3. Τέλος ήταν φανερό ότι τα χημικά έσκαγαν, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήθελαν να σκάσουν. Ένα πράγμα σαν το Μνημόνιο του Τσίπρα που μας το επέβαλλε παρά την θέληση του. Συγκεκριμένα τα σημερινά χημικά πριν σκάσουν, έβγαζαν μαγνητοφωνημένο μήνυμα "Συγνώμη δεν το θέλουμε", και μετά έσκαγαν πνίγοντας μας."

Ελπίζουμε να καταλάβατε ότι το παραπάνω κείμενο-επιστολή είναι φανταστική, και ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιους αναγνώστες....