Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ με ισοδύναμα από τους πρόσφυγες

0
Το ενδεχόμενο να βρεθούν από τους πρόσφυγες τα ισοδύναμα, ώστε να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ άφησε ανοικτό ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Η δήλωση του κ. Τσακαλώτου έρχεται αμέσως μετά την δήλωση του υπουργού Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά, πως τα ισοδύναμα για την μη επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση θα βρεθούν από την αύξηση των εισιτηρίων στους αρχαιολογικούς χώρους....


Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε πως έχει δρομολογηθεί η επιβολή προστίμου δέκα χιλιάδων ευρώ σε κάθε πρόσφυγα που φτάνει στην Ελλάδα.

«Με δέκα χιλιάδες ευρώ το κεφάλι από κάθε πρόσφυγα θα μπορέσουμε να καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ και να εφαρμόσουμε την αριστερή μας πολιτική» είπε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μετά από αντιδράσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης για το αν θα έχει κάθε πρόσφυγας δέκα χιλιάδες ευρώ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος διευκρίνισε πως η κυβέρνηση έχει σκεφτεί ισοδύναμα και για αυτό.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, οι πρόσφυγες που δεν θα έχουν δέκα χιλιάδες ευρώ θα πουλιούνται για σκλάβοι σε άλλες χώρες, ενώ οι γυναίκες θα γίνονται πoυτάνες, μέχρι να συγκεντρώσουν τα δέκα χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε πως οι γυναίκες-πρόσφυγες θα ονομάζονται κυβερνητικές πoυτάνες, ώστε οι πελάτες να τις αντιμετωπίζουν με σεβασμό και να μην τους ζητάνε τίποτα πισωκολλητά.

Ο κ. Τσακαλώτος είπε ακόμα πως τα παιδιά των προσφύγων θα πωλούνται για όργανα -και θα αποφέρουν εκατομμύρια ευρώ-, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα χρήματα, και η κυβέρνηση να καταργήσει όλους τους φόρους, ώστε να ζήσουν οι Έλληνες σοσιαλιστικά.

pitsirikos.net

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)