Τι τετραετία ρε Βαγγέλη. Πάρε 8 χρόνια, ρε αδελφέ, να κάνεις δουλειά!

Τι τετραετούς, Βαγγέλη. Πάρε 8 χρόνια, ρε αδελφέ, να κάνεις δουλειά.
Πιτσιρίκο, έχουν ξεφύγει οι πολιτικοί στην χώρα μας. Περιφέρονται στην Ελλάδα με χαμόγελα φαρδιά πλατιά σαν να έχουμε καλλιστεία ένα πράγμα.

Σε κηδεία θέλουν να μας πάνε αλλά με διάθεση σαν να είναι γάμος.


Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά λένε κι αυτές τις βλακείες, όπως αυτό που διαβάζουμε στον τίτλο του κειμένου, και νομίζει κανείς ότι βρίσκεται σε καλλιστεία ξανθιών, υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών.

Φανταστείτε ότι ακόμα είμαστε στην αρχή του οργώματος της Ελλάδας, όπως δήλωσε ο Μειμαράκης. Έχει πολλά μέρη ακόμα να επισκεφθεί και να φυτεύσει στον κόσμο τον σπόρο της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, και -κατ” επέκταση- στην Νέα Δημοκρατία.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως και οι δύο επιλαχόντες (Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς) πρωθυπουργοί της Ελλάδας, ξεκίνησαν την περιοδεία από την Κρήτη.

Εκεί στην Κρήτη λοιπόν οι φιλόξενοι Κρητικοί τους υποδέχτηκαν με ρακές!

Αυτοί, οι υποψήφιοι, δεν είναι μαθημένοι σε αυτά τα απεριτίφ του λαού και άρχισαν τα κακαρίσματα, προσφέροντας χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων, βλέποντας τις αντιδράσεις τους.

Η ρακή μπορεί να λειτουργήσει σαν ορός αληθείας. Χαλαρώνει την διάθεση και βγαίνει το αληθινό σου εγώ, χωρίς ενοχές και αναστολές.

Έτσι, ο Μεϊμαράκης μας δείχνει πόσο στην κοσμάρα τους είναι, οι του κόμματός του. Κατά τον ίδιο τρόπο. και οι Τσιπραίοι στην Κρήτη χαλάρωσαν τα κορμιά τους και μας δήλωσαν έξω-έξω ότι είναι διατεθειμένοι να συγκυβερνήσουν με την Νέα Δημοκρατία, ενώ πριν εικοσιτετράωρα δήλωναν αυστηρά: ΚΑΜΙΑ συγκυβέρνηση με την ΝΔ.

Τα ίδια έλεγε και ο Σαμαράς πριν την σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ. Μόνο που στην περίπτωση του, δεν μεσολάβησαν οι ρακές και κράτησε τον λόγο του μερικές μέρες παραπάνω.

Λοιπόν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το θέατρο έχει ξεφύγει από το επίπεδου του ερασιτεχνικού θιάσου και είναι πλέον καραγκιοζιλίκι. Πάντα έτσι ήταν. Απλά, με την βοήθεια της ρακής διαφαίνεται πιο απλά και άμεσα.

Η ιδέα είναι: Επίθεση σε όλους τους υποψηφίους των καλλιστείων του Σεπτεμβρίου με ό,τι διαθέτει ο κάθε τόπος.

Προτείνονται οι ρακές, η τσικουδιά, το τσίπουρο, το ούζο, το ρακόμελο και, παράλληλα, βομβαρδισμό με γλυκά του κουταλιού.

Ο συνδυασμός γλυκού και αλκοόλ θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η ευγένεια που διακατέχει τους πολιτικούς μας, και δη των αρχηγών των πτωμάτων, θα επιβάλει την συμμετοχή τους.

Θα κάνουμε την δουλειά μας.Θα ακούσουμε αλήθειες, θα γελάσουμε, θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και δεν θα φορέσει κανείς από εμάς χειροπέδες, όπως είδαμε στην περίπτωση γιαουρτώματος του Κικίλια.

Ο οποίος δήλωσε για το περιστατικό..»αυτά είναι αστεία πράγματα». Αστεία είναι για σένα και τους μπεκροκανάτες, όχι για αυτόν που πήγε στο κρατητήριο!

Τελειώνοντας, να πω ότι με όλη αυτή την διαδικασία του πλευρίσματος μετά οινοποσίας, ίσως να είμαστε τυχεροί και ο ελληνικός λαός να αναγνωρίσει την αστειότητα της πολιτικής σκηνής και τους ρίξει πέντε φάσκελα αντί για την ιερή ψήφο του.

Όρθιος ορθός /τρελός καλόγερος

Υ.Γ. 1 Αν ο Μεϊμαράκης θέλει εντολή τετραετούς θητείας, τότε εγώ θέλω να κερδίσω το τζόκερ και το λαχείο μαζί.
Υ.Γ. 2 Πιτσιρίκο, αν το βάλεις, βάλε και μια φωτογραφία με τα γεια μας και τις ευχές που αντάλλαξαν οι επικρατέστερες υποψήφιοι του διαγωνισμού να το χαρούμε κι εμείς.

(Αγαπητέ φίλε, εγώ προτείνω να κεράσουμε Μεϊμαράκη, Τσίπρα και λοιπά λαμόγια αδιαφορία, και μια ωραία έκπληξη το βράδυ των εκλογών. Ο Μεϊμαράκης έχει αυτό το θράσος αφενός επειδή η συμμορία στην οποία ανήκει όχι μόνο δεν πήγε στο δικαστήριο και αφετέρου επειδή ξέρει πως πολλοί Έλληνες είναι χάπατα και ραγιάδες. Φωτογραφία, σου έβαλα την καλύτερη. Και Μεϊμαράκης, και Τσίπρας, και Ντόρα Μπακογιάννη, και Όλγα Κεφαλογιάννη και Μανώλης Κεφαλογιάννης. Όλος ο εμετός μαζί. Τσίπρας, Μεϊμαράκης και λοιπή συμμορία γελάνε και χαριεντίζονται στο αεροδρόμιο που ξεπούλησαν παρέα. Κοτάρες οι Κρητικοί. Αντί να τους πάρουν με τις πέτρες, κάθονταν και τους ακούγανε. Για να τους δω στις εκλογές. Έχει βγάλει η Κρήτη λεβέντες, έχει βγάλει και Καζαντζάκη, αλλά έχει βγάλει και κάτι λαμόγια. Να είσαι καλά.)

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ