Στον... κόσμο του ο Γιούνκερ – Είχε όρεξη να... τρολάρει τον Τσίπρα (pics)

Ευρωκοινοβούλιο – Στον... κόσμο του ο Γιούνκερ – Είχε όρεξη να... τρολάρει τον Τσίπρα (pics)«Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εξακολουθούν να αγνοούν το δημοψήφισμα στην Ελλάδα, καθώς ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δηλώνει ότι δεν καταλαβαίνει την απόφαση ή τι ακριβώς απέρριψαν οι Έλληνες», αναφέρει σε σχόλιό της, η σλοβενική εφημερίδα «Vecer»....

«Όμως ο ίδιος πριν μία εβδομάδα απειλούσε την Ελλάδα με έξοδο από την ευρωζώνη και έδειχνε να καταλαβαίνει απολύτως την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί», προσθέτει το ρεπορτάζ.
Και ενώ πριν λίγες ώρες ο κ. Γιούνκερ προέβη σε έναν ωμό εκβιασμό εναντίον της Ελλάδος, φτάνοντας στο σημείο να αναφερθεί σε έξοδο της χώρας μας από την Ευρωζώνη και σχέδιο παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, σήμερα, Τετάρτη (08/07/2015) είχε όρεξη για... παιχνίδια στο Ευρωκοινοβούλιο.
Στο πλαίσιο αυτό, λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πήρε στα χέρια του ένα από τα πλακάτ που κρατούσαν ευρωβουλευτές και έγραφαν «ΟΧΙ», προφανώς για να κάνει... πλάκα στον κ. Τσίπρα.

Δείτε τις φωτογραφίες...