Προβληματισμός Τσίπρα για τη «θεσμική δυσαρμονία» με Κωνσταντοπούλου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΔύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση που είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν μετά τη συνάντηση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας...
εξέφρασε στην πρόεδρο της Βουλής τον προβληματισμό του για τη θεσμική δυσαρμονία που προκαλείται από την, κατά τα άλλα σεβαστή, επιλογή της να διαφοροποιείται από την συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που την στηρίζει.

Οι κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός δέχτηκε σήμερα την πρόεδρο της Βουλής ύστερα από αίτημά της και πως άκουσε προσεκτικά τις απόψεις της κ. Κωνσταντοπούλου. Αναφέρουν επίσης ότι η συνάντηση έγινε σε κλίμα ειλικρίνειας και συντροφικότητας.

Σε δηλώσεις της νωρίτερα, κατά την έξοδό της από το Μαξίμου, η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως, αν και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, με τον πρωθυπουργό τη συνδέει σχέση συντροφικότητας. «Κοινή δέσμευση και επιθυμία είναι να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού μας και τη συνοχή της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι θα επιθυμούν να διαρραγεί», σημείωσε ακόμη.