Άλλο ένα βήμα αυτονόμησης της Ντόρας η συνάντηση με Τσίπρα!

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ

Παγωμάρα και στη συνέχεια οργή, ήταν οι αντιδράσεις στη Συγγρού, στο στενό επιτελείο του Αντ. Σαμαρά μόλις πληροφορήθηκαν για την επίσημη συνάντηση που θα έχει σήμερα Τρίτη (16/06/2015) η Ντόρα Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα!

Στην ουσία η Ντόρα με την πρωτοβουλία που πήρε....

, να ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό (δική της ήταν η πρωτοβουλία) παρακάμπτει ευθέως τον αρχηγό της Ν.Δ. και κάνει άλλο ένα βήμα αυτονόμησης, αποστασιοποίησης, ίσως και ρήξης με τον Αντ. Σαμαρά.

Βέβαια υπάρχει η δικαιολογία, ότι συναντάται με τον πρωθυπουργό ως πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ωστόσο μια τέτοια δικαιολογία είναι αποκλειστικά για τους τύπους!

Στην ουσία η Ντόρα με την πρωτοβουλία της κατάφερε ένα ακόμα ηχηρό ράπισμα στον (ακόμα...) αρχηγό του κόμματός της, ο οποίος ωθούμενος από ολέθριους συμβούλους και από προσωπικές εμμονές έχει απομονωθεί σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούν οι... Αδώνιδες και άλλα στελέχη αυτού του επιπέδου.

Και κάνει ένα ακόμα βήμα στην ευθεία αμφισβήτηση Σαμαρά, ο οποίος την ώρα που θα γίνεται η συνάντηση Τσίπρα-Ντόρας θα συνεδριάζει με το σκιώδες Πολιτικό του Συμβούλιο, ενώ πεισματικά αρνείται να συναντήσει τον πρωθυπουργό, αν και υποκριτικά μιλά συνεχώς για... εθνική συνεννόηση.


Όπως προαναφέραμε, ο Σαμαράς και το επιτελείο του είναι έξαλλοι. Και ορισμένοι εκ των ολέθριων συμβούλων του υπό προθεσμία αρχηγού του επανέφεραν τις προτάσεις για... διαγραφές!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως της πρωτοβουλίας για τη συνάντηση προηγήθηκε εντονότατο παρασκήνιο, στο οποίο έχουν αναμιχθεί πολλοί...

Μεταξύ αυτών κι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης.

Και φυσικά μόνο θετική για τον Αλ. Τσίπρα θα είναι η εικόνα που θα εκπέμψει, με τις συνεχείς συναντήσεις, με την Ντόρα, τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τον Στ. Θεοδωράκη του Ποταμιού, την ώρα που ο Σαμαράς θα συζητά με... Άδωνη, Βρούτση, Καραγκούνη και άλλους τέτοιους πολιτικούς αστέρες...

Ήδη λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, ο Σταύρος Θεοδωράκης πέρασε το «κατώφλι» του Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.


newsbomb.gr