Διαδώστε το να το μάθουν όλοι – Βοηθήστε να βρούμε τον καργι@λη που τσάκισε τα πόδια των σκυλιών

απο το blogs.gossip-tv.gr

Σε τι χώρα ζούμε; Ειλικρινά με ξεπερνούν αυτές οι εικόνες. Και δεν αναφέρομαι στην δημιουργική ασάφεια ή στα οικονομικά δεδομένα της…
χώρας αλλά σε απλές καθημερινές παραστάσεις της ζωής που μας πληγώνουν. Λατρεύω τα σκυλιά. Τα αγαπώ πολύ. Άλλωστε μεγάλωνω με σκυλί όπως βεβαίως και η κόρη μου. Αφορμή για να φιλοξενήσω το συγκεκριμένο θέμα ήταν το σχόλιο της Φαίδρας όταν έπεσε το μάτι της στο video που παρακολούθησα.

Η μικρή λοιπόν με ρώτησε «Γιατί μπαμπά κουτσαίνει το μεγάλο σκυλάκι;». Τι ν΄απαντήσεις εκεί; Ότι είμαστε ζώα; Ότι η κοινωνία κρίνεται απο το πώς οι άνθρωποι φέρονται στους ηλικιωμενους και στα ζώα; Και τι θα καταλάβει ένα παιδί όταν του πείς τα παραπάνω;
Λειτούργησα αυθόρμητα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Απάντησα ειλικρινά. «Ένας κακός άνθρωπος πάτησε τα σκυλάκια και τα παράτησε Φαίδρα». Σε δευτερόλεπτά το πρόσωπό της σκοτείνιασε. ¨Και που είναι αυτός ο κακός άνθρωπος¨ αποκρίθηκε.

Που είναι λοιπόν αυτός ο καργιόλης; Βοηθήστε όλοι να τον βρούμε. Το ρεπορτάζ του ipet αναφέρει:  «Όπως πολλοί απο σας, είδαμε κι εμείς, την Παρασκευή το πρωί,το βίντεο που κυκλοφόρησε με τα τρία χτυπημένα, μεγαλόσωμα, άσπρα σκυλιά παρατημένα στο πουθενά, στο Σχολάρι.
Αν και είχαμε αποφασίσει, λογω των τεραστιων δυσκολιών που αντιμετωπιζουμε,να μην αναλαβουμε άλλο ζωο,η εικόνα αυτών των ζωων σε τόση ανάγκη, μας λύγισε.

Χωρις δεύτερη σκέψη, λιγη ώρα αργοτερα,έιμασταν εκει.  Τα είδαμε απο μακρυά,στο χαντακι που χωριζε τον παραδρομο απο τον δρομο προw Χαλκιδικη, κουλουριασμένα για να προστατευτουν απο το κρύο και την βροχή.

Που και πως να προστατευτούν,τα κακομοιρα…Μουσκεμα μέχρι το κοκαλο,η γουνα τους να σταζει νερά,τα ποδια τσακισμενα.

Ποσα μαθηματα εχουμε ακομα να παρουμε απο αυτά και πρεπει να τα παρουμε…Μπορουμε ομως;  Το ενα κοριτσι,η Ισιδώρα,ειναι λιγο καλυτερα.  Ειναι χτυπημενη αλλά περπατάει καπως πιο καλά και σηκωνεται ορθια,αν και με λυγισμενα ποδια.

Το αγορι,ο Αλκινοος, ειναι αρκετά χτυπημενος και εχει σοβαρό προβλημα με τα πισω ποδια και αυτος.Και ειναι και η Περσεφονη. Αχ η Περσεφονη…Αχ το κοριτσι αυτο…Ειναι μεγάλη σε ηλικια,μαλλον μαμά των άλλων δυο και εκτός απο πολυ σοβαρά χτυπημενη στα πισω ποδια, ω ναι ΚΑΙ αυτη, ειναι και τυφλή.  Ειναι ομως ήδη η αγαπημενη μας.  Δεν σταματαει να δινει φιλιά,δεν σταματει να κουναει,οσο μπορει,την ουριτσα της,δεν σταματαει να γλυφει και τα αλλα δυο,σαν να τους λεει «ενταξει,ηρθαν,ολα θα πανε καλά τωρα».    θα πανε Περσεφονη μας αγαπημενη.Το υποσχομαστε..

Η πρώτη μας σκέψη,οταν ειδαμε πως και τα τρια ειναι χτυπημενα ακριβως με τον ιδιο τροπο και στα ιδια σημεια,ηταν πως αποκλειεται να ειναι ατυχημα.Ανθρωπινο χέρι ειναι υπευθυνο για αυτο το εγκλημα,σκεφτηκαμε,καθως το εχουμε ξαναδεί αυτο με αλλο περιστατικο μας. Τότε,ενας τσοπανης ειχε τσακισει τα ποδια απο το σκυλι του για να μην μπορεί να τον ακολουθήσει…

Τo ιδιο,ειπαμε,πρεπει να εχει γινει και εδω.  Δυστυχώς,επιβεβαιωθηκαμε.Αργά εχθες το απογευμα,ενημερωθηκαμε πως μια κοπελα ειδε την Τετάρτη,στο ιδιο σημειο,εναν γκριζομαλλη αντρα με πρασινο τζιπ, που ειχε σταματησει πανω στο δρομο για Χαλκιδικη να χτυπαει τρια ασπρα σκυλιά που ηταν μεσα απο τις μπαρες και προσπαθουσαν να πανε κοντα του και να τους ουρλιαζει. Δυστυχως δεν κρατησε αριθμο,ουτε θυμαται αλλες λεπτομερειες.

Θα γινει μηνυση κατ’αγνωστου αλλά σας παρακαλουμε οσοι κινειστε στην περιοχη να εχετε τον νου σας για καποιον με τετοιο αυτοκινητο που ειχε στην κατοχή του τρια ασπρα σκυλια.
Δεν μπορει,καποιος θα τον ξερει,καποιος θα τον ειδε,καποιος θα εχει καποια πληροφορια για αυτο το ανθρωπομορφο τερας που τσακισε τα ποδια αυτών των αθωων πλασματων για να μην τον ακολουθησουν και να μπορεσει να τα εγκαταλειψει στο πουθενά ανενοχλητος.  Βοηθειστε μας να τον εντοπισουμε.