"Πόλεμος" ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τις καταθέσεις Χαρδούβελη στο εξωτερικό -Ο πρώην ΥΠΟΙΚ ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος -Το έγγραφο Νικολούδη στη Βουλή

`Πόλεμος` ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τις καταθέσεις Χαρδούβελη στο εξωτερικό -Ο πρώην ΥΠΟΙΚ ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος -Το έγγραφο Νικολούδη στη ΒουλήΤην ώρα που η οργή στους φορολογούμενους πολίτες ξεχειλίζει και οι αντιδράσεις στην πολιτική σκηνή είναι "εκρηκτικές", ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, παραδέχεται πως έχει βγάλει χρήματα στο εξωτερικό.

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από το δημοσίευμα της Real News, έχει ξεσπάσει... πόλεμος χαρακωμάτων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας. 

O ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ανέφερε πως εκτός από τον ίδιο τον πρώην "τσάρο" της οικονομίας, οι όποιες ευθύνες βαραίνουν και "όσους τον επέλεξαν"...

Η Νέα Δημοκρατία με την σειρά της πήρε θέση και κράτησε αποστάσεις από τον Γκίκα Χαρδούβελη, χωρίς να χάνει την ευκαιρία να... αντεπιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας αναφορά σε στελέχη της κυβέρνησης των οποίων οι λογαριασμοί έχουν μπει στο "στόχαστρο" τους τελευταίους μήνες.

Κι ενώ ο πρώην "τσάρος της οικονομίας", ισχυρίζεται πως δεν είχε υποχρέωση να δηλώσει τα συγκεκριμένα χρηματικά ποσά, ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται και επιτίθεται ξανά τόσο στον Γκίκα Χραδούβελη προσωπικά, όσο και στη Νέα Δημοκρατία.