Επιστολή ειδικού φρουρού της 6ης σειράς για τα χαμένα εκτός έδρας

είμαι ειδικός φρουρος  της 6ης σειράς (Ιανουάριος  2011) από τότε και μέχρι τώρα 4 χρόνια δηλαδή δεν έχουμε πάρει τα εκτός έδρας!!
Το σωματείο μας την Τρίτη 8/04/2014 είχε βγάλει την παρούσα ανακοίνωσηhttp://www.sefeaa.gr/kanonika-h-eksoflhsh-twn-ofeilomenwn-anadromikwn-ths-6hs-seiras.html  τότε όπως είναι λογικό είπαμε μπράβο τους  για ακόμη μια φορά!! τώρα όμως μετά από 9 μήνες μας λένε τα χάσατε λυπουμαστε.....  πως είναι δυνατόν να μιλάμε Για εξόφληση οφειλομενων......... αναδρομικων χρήματα τα οποία δικαίουμαστε  νόμιμα να μας λένε τώρα τα χάνετε νόμιμα???
Φυσικά όμως τις ευθύνες ΔΕΝ τις φέρει το σωματείο έκανα απλώς μια μνεία στα πραγματικά γεγονότα.! Και ελπίζω να μας εκπλήξει ευχάριστα για ακόμη μια φορά. Την τυχόν ευθύνη την φέρουν οι άμεσα εμπλεκομενοι σχολή Κομοτηνής,  γραμματειες τμημάτων., και οικονομική υπηρεσία ΕΛΑΣ. 
Το ποιος και γιατί από ότι γνωρίζω θα το ψάξουμε πλέον σαν 6η σειρα νομικά και φυσικά θα αναζήτησουμε τόκους  και τυχόν ευθύνες από ότι γνωρίζω ήδη κάποιοι συνάδελφοι μιλούν με αρμόδιους με το θέμα δικηγόρους γιατί το συνολικό  ποσό δεν είναι μικρό..... !!  Να ξέρετε όλοι  σας κάτι δεν επαιτουμε... Τα χρήματα ΜΑΣ θέλουμε είμαστε οι μοναδικοί στην  ΕΛ.ΑΣ που δεν έχουμε πάρει αυτά τα χρήματα!!!
Ευχαριστούμε."