Δύο αστυνομικοί μπλεγμένοι σε τεράστιο κύκλωμα ναρκωτικών! Βοηθούσαν τον αρχηγό και κάλυπταν τα μέλη του κυκλώματος κατά τη μεταφορά των ουσιών!

Δύο αστυνομικοί μπλεγμένοι σε τεράστιο κύκλωμα ναρκωτικών! Βοηθούσαν τον αρχηγό και κάλυπταν τα μέλη του κυκλώματος κατά τη μεταφορά των ουσιών!Δύο αστυνομικοί κατηγορούνται ότι είχαν σημαντικό ρόλο σε οργανωμένο, πολυπληθές δίκτυο, που ήλεγχε όλη την διακίνηση ναρκωτικών στην Λήμνο και στον 'Αγιο Ευστράτιο, στο οποίο φέρονται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 45 άτομα.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από έρευνες που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2013 από την Δίωξη Ναρκωτικών Μυτιλήνης, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε η ανάμειξη των αστυνομικών, γι' αυτό και ανέλαβαν οι "αδιάφθοροι" της ΕΛΑΣ.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί είναι ένας υπαστυνόμος Β΄ και ένας ανθυπαστυνόμος, οι οποίοι υπηρετούν στην Λήμνο και είχαν αναλάβει να ενημερώνουν και να καλύπτουν τα μέλη του κυκλώματος, κατά την μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών.