Θέλει να τα 100στήσει με χαρά!

Θέλει να τα 100στήσει με χαρά!Οι πρωταθλητές Ελλάδος επιθυμούν το δύο στα δύο στους ομίλους του Champions League, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ποτέ μέχρι τώρα στην παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στη Σουηδία, όπως και στην αναμέτρηση απέναντι στην Ατλέτικο στο «Καραϊσκάκης».

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αμπιντάλ και Μποτία. Δεξί μπακ θα είναι ο Λεάντρο Σαλίνο (παίζει και του Ομάρ) και αριστερό ο Μαζουάκου. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Μανιάτης και Μιλιβόγιεβιτς, στα δύο άκρα οι Κασάμι και Αφελάι, επιτελικός ο Τσόρι και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Από την άλλη πλευρά, η Μάλμε δεν έχει απουσίες και αναμένεται ο Χαρέιντε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Όλσεν, έχοντας στόπερ τους Ελάντερ και Γιόχανσον. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Ρικαρντίνιο και στο δεξί ο Τίνερλχομ. Στη  στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Χάλστι και Αντού με τους Έρικσον και Φόρσμπεργκ στα άκρα. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Τελίν με τον Ρόζενμπεργκ.