Η Βούλτεψη έχει χαζέψει: «Ο Σαμαράς τα έχει πάρει πολύ σοβαρά με τα θρησκευτικά του Τσίπρα»

«Ο Σαμαράς τα έχει πάρει πολύ σοβαρά με τα θρησκευτικά του Τσίπρα»Η... ατάκα ανήκει στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, που αποκάλυψε πως αντέδρασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όταν έμαθε για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Βατικανό για να δει τον Πάπα Φραγκίσκο.
Τα όσα συνέβησαν στο πρωθυπουργικό γραφείο περιγράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.



Τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς έμαθε για το ταξίδι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βατικανό είπε στην κυβερνητική εκπρόσωπο, που σύμφωνα με το δημοσίευμα, έτυχε να βρίσκεται την ίδια ώρα στο γραφείο του: «Πότε τέλος πάντων ο Τσίπρας θα εξαντλήσει τις γνωστές θρησκείες για να ησυχάσουμε;».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να της εξηγήσει τι εννοούσε κι εκείνος πρόσθεσε: «Πόσες άραγε είναι οι αναγνωρισμένες από το Σύνταγμα θρησκείες για να τις καλύψει όλες ο Τσίπρας με επισκέψεις στους θρησκευτικούς ηγέτες;».

Ακούγοντας τον πρωθυπουργό ότι «τα έχει πάρει πολύ σοβαρά με τα θρησκευτικά του Τσίπρα», όπως η ίδια έλεγε, η Σοφία Βούλτεψη πήρε το Σύνταγμα και άρχισε να μελετά το άρθρο 13, παράγραφος 2, που λέει «κάθε γνωστή θρησκεία...».