Κλινικά νεκρός ο οπαδός του Εθνικού – 20 προσαγωγές για τα επεισόδια στην Αλικαρνασσό

Κλινικά νεκρός ο οπαδός του Εθνικού – 20 προσαγωγές για τα επεισόδια στην ΑλικαρνασσόΤραγική κατάληξη είχαν τα επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, στην Αλικαρνασσό, με τον έναν σοβαρά τραυματισμένο φίλαθλο του Εθνικού να θεωρείται κλινικά νεκρός.
Ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης, τραυματίστηκε κατά την συμπλοκή που ξέσπασε όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων όταν έκαναν…
ντου στους αντίστοιχους του Εθνικού στο 75ο λεπτό του παιχνιδιού.
Επί ένα ολόκληρο 20λεπτο το γήπεδο της Αλικαρνασού έζησε επεισοδιακές στιγμές. Οι αρχές προχώρησαν σε περισσότερες από 20 προσαγωγές, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που χτύπησε βάναυσα τον 45χρονο.
Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, σταματήστε το
Δυστυχώς όλοι στην Ελλάδα πέφτουν από τα σύννεφα καθημερινά και για τα πάντα και το ποδόσφαιρο δεν έχει κανένα λόγο να αποτελεί εξαίρεση. Βέβαια αυτό είναι ανέξοδο και σε μεγάλο βαθμό απολύτως βολικό.
Όταν λοιπόν, ο διαιτητής -δικαίως ή αδίκως παρέλκει να εξεταστεί- ακύρωσε ένα γκολ του Εθνικού και οι λιγοστοί φίλοι του (περίπου 10 συνολικά) στις εξέδρες διαμαρτυρήθηκαν, μια ομάδα φιλάθλων του Ηροδότου αποφάσισε να τους... τιμωρήσει και να τους κάνει να σωπάσουν.
Έφυγαν από την άλλη πλευρά του γηπέδου, από την απέναντι εξέδρα, βγήκαν έξω από το γήπεδο, πήγαν γύρω γύρω, έσπασαν την πόρτα της θύρας που ήταν οι φίλαθλοι του Εθνικού μπήκαν και άρχισαν να τους δέρνουν επί περίπου 20 λεπτά, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει.