Μπαλτάκος, Ζώης και Καπερνάρος τα… ήπιαν για το νέο δεξιό κόμμα τους σε δείπνο στη Γλυφάδα

kapernaros-zois-mpaltakos-mystikos-deipnos-570Οι μυστικοί δείπνοι είχαν προηγηθεί. Το βράδυ της Παρασκευής, δημοσίως σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας σε ένα από τα τραπέζια υπήρχε μια μεγάλη πολιτική είδηση. Συνέτρωγαν τρία πρόσωπα κλειδιά για τις εξελίξεις στο χώρο της λεγόμενης δεξιάς πολυκατοικίας. Και ήταν εκεί γιατί ήθελαν να τους δουν και να ενημερώσουν αρμοδίως κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρώτος και καλύτερος ο κ. Τάκης Μπαλτάκος πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου και στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά που ουσιαστικά αποπέμφθηκε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε στη δημοσιότητα συνομιλία τους, βιντεοσκοπημένη από κρυφή κάμερα.
Δεύτερος, ο Χρήστος Ζώης, πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, πρώην βουλευτής (γενικώς), πρόεδρος της Νέας Μεταρρυθμιστικής Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης και αντιπρόεδρος -υπό τον κ. Βύρωνα Πολύδωρα- της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό.
Τρίτος, ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος, ανεξάρτητος βουλευτής που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως και ο κ. Ζώης παλαιότερα.
Τι τους συνδέει
Κοινό τους χαρακτηριστικό: Είναι δεξιοί και δεν ντρέπονται να το υποστηρίξουν.
Κοινή τους επιδίωξη: Η δημιουργία ενός κόμματος της πατριωτικής δεξιάς που θα κινείται αριστερά της Χρυσής Αυγής και δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτό ήταν και το θέμα της συζήτησης που είχαν το βράδυ της Παρασκευής στη Γλυφάδα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντιούνται.
Ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr αναφέρουν ότι έχουν ήδη αποφασίσει την ίδρυση αυτού του κόμματος που θέλει μάλιστα να συμμετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Χθες το βράδυ στη Γλυφάδα, η συζήτηση αφορούσε σε εκτίμηση της πολιτικής επικαιρότητας, σε επιτελικό σχεδιασμό και σε ονοματολογία πιθανών συμπαραστατών.