Σοκ: Αστυνομικός που ήταν στη φρουρά του Πολύδωρα έβγαζε στο «κλαρί» την Ρωσίδα σύζυγό του

Αστυνομικός που ήταν στη φρουρά του Πολύδωρα έβγαζε στο «κλαρί» την Ρωσίδα σύζυγό τουΣοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι αστυνομικός, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, παλαιότερα ήταν οδηγός του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, συνελήφθη από το Ηθών την στιγμή που συνόδευε την Ρωσίδα σύζυγο του σε ερωτικό ραντεβού, έναντι χρημάτων....

Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην κρατική Ασφάλεια είχε φτιάξει μια ιστοσελίδα συνοδών, στην οποία έκλεινε ραντεβού για ερωτική συνεύρεση, επί πληρωμή. Μάλιστα, ανάμεσα στις γυναίκες που έστελνε στα ερωτικά ραντεβού όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ήταν και η σύζυγος του.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες (08-05-2014) το απόγευμα, σε περιοχές της Νοτιοανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, συνολικά τέσσερα μέλη του κυκλώματος (2 άνδρες και 2 γυναίκες).
Να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ο αστυνομικός με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.