Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης


Προσπαθώ να καταλάβω, πόσο απελπισμένοι για ψήφους είναι οι κυβερνώντες.
Κάθε μέρα πάμε από το κακό στο χειρότερο, και εκείνοι, προσπαθούν να μας πείσουν ότι πλέον πάμε καλά, τέλειωσαν τα δύσκολα της χώρας, ΔΕΝ θα φορτώσουν στις πλάτες μας άλλα βάρη (εδώ γελάμε) ότι είναι η παραμονή τους στην κυβέρνηση η ΜΟΝΗ λύση για να σωθεί η χώρα και άλλα πολλά.
Ακούμε και διαβάζουμε όλα αυτά, και αναρωτιόμαστε σε ποιον πλανήτη ζουν όλοι αυτοί, γιατί όλα αυτά που λένε, δεν .......
έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα.
Η καθημερινότητα μας συνεχίζεται στο ίδιο χάλι, η εξαθλίωση ίδια και απαράλλακτη, η κυβέρνηση παίζει ως συνήθως με τα «νούμερα», τα νούμερα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και αυτό το ξέρουν, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την αντίδραση του κόσμου η οποία δεν αργεί, και ξέρουν πως έτσι και συμβεί μαύρο φίδι που τους έφαγε, και προκειμένου να το «σώσουν», να γλυτώσουν την καταστροφή τους, βγαίνουν κάθε λίγο (κατόπιν συνεννόησης με τα αφεντικά τους) και μας γεμίζουν με νέα ψέματα, νέες μπούρδες, προσπαθούν να μας ταΐσουν κι άλλες ψεύτικες ελπίδες μήπως και καταλαγιάσει η ΟΡΓΗ μας.
Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να συμβεί και άδικα ελπίζουν.
Έρχεται λοιπόν ο πρωθυπουργός για ακόμα μια φορά, και τι λέει σε εφημερίδα;
«Σαμαράς: Η νέα Ελλάδα γεννιέται…
Ο Αντώνης Σαμαράς σε άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα σπάει το κέλυφος του προστατευτισμού και του κρατισμού, προχωρώντας σε μεταρρυθμίσεις.
 «Αυτό το κέλυφος σπάει τώρα.
Και απελευθερώνονται οι μεγάλες δυνατότητες της χώρας και του λαού μας», υπογραμμίζει ο Πρωθυπουργός που ασκεί δριμεία κριτική σε «δυνάμεις που αντιστέκονται ακόμη λυσσαλέα.
Γιατί δεν θέλουν η Ελλάδα να κάνει βήματα προς το μέλλον. Μόνη τους επιδίωξη πλέον είναι ο διχασμός του λαού και η αστάθεια της χώρας».
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει επίσης για τη νέα Ελλάδα που γεννιέται: «Ο ελληνικός λαός όμως τους κατάλαβε.
Και δεν θα τους αφήσει να δημιουργήσουν την αστάθεια που επιδιώκουν.
Τώρα, η Ελλάδα θρυμμάτισε τις αλυσίδες της. Οι Έλληνες έσπασαν το κέλυφος. Και η νέα Ελλάδα γεννιέται…».
ΑΣΕ ΜΑΣ ΧΑΜΩ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ.
Για ΠΟΙΑ νέα Ελλάδα μιλάς;
Για ΠΟΙΑ γέννηση;
Των τραπεζών;
Των λίγων λεφτάδων;
Για ΠΟΙΑ;
Σίγουρα ΟΧΙ για τη γέννηση, η καλύτερα την «ΑΝΑΣΤΑΣΗ» του λαού, που τον σκοτώσατε εσείς και οι προκάτοχοι και τωρινοί σύμμαχοι σας.
Τόσα χρόνια ΟΛΟΙ σας τρώγατε τα σωθικά της χώρας και του κοσμάκη, πλουτίζατε ΕΣΕΙΣ και οι ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ σας σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, και ΤΩΡΑ μιλάτε για «απελευθέρωση» (μέσω ξεπουλήματος) της χώρας και (μέσω υπερχρέωσης και εξαθλίωσης) του λαού.
Μας δουλεύετε κανονικά δηλαδή.
Το ΘΡΑΣΟΣ και η αναισθησία σας δεν έχει όρια.
Προσέξτε καλά, γιατί η «έκρηξη» για την οποία κάνατε λόγο και φοβόσασταν παλιά εσείς οι ίδιοι, δεν αργεί καθόλου,.
Όσο για τον «διχασμό» στον οποίο αναφέρεστε, να σας υπενθυμίσω ότι τον παράγετε ΟΛΟΙ εσείς, οι πολιτικοί, τα μεγάλα κόμματα, που ακόμα και σήμερα, και τώρα, οι εντολοδόχοι σας προσπαθούν να διατηρήσουν παλιές νοοτροπίες, και να δημιουργήσουν για πολλοστή φορά μπλε, πράσινα, κόκκινα, και άλλα παρδαλά καφενεία.
ΠΟΙΟΥΣ πάτε να κοροϊδέψετε λοιπόν;
ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι, διαψεύδετε όλα αυτά που λέτε.
Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας, γιατί η ώρα του ΛΑΟΥ, έφτασε.
Και να είστε σίγουροι (τα μηνύματα άλλωστε τα έχετε πάρει) ότι θα είναι ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ για εσάς και τα αφεντικά σας.

Βασίλης Τσούγκαρης