Στο προσκήνιο ο Μόζντζεν για τον Παναθηναϊκό

kafeneio sp
Ο αθλητικός Τύπος της Τρίτης υποστηρίζει ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει τον δεξιό μπακ-χαφ της Λεχ Πόζναν, Ματέους Μόζντζεν και τον τσέκαρε αγωνιζόμενο στο ντέρμπι με τη Λέγκια Βαρσοβίας...

Ο αθλητικός Τύπος της Τρίτης 8/4 υποστηρίζει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, στο πρώτο ματς που μετέβη, είχε την προσοχή του στραμμένη στον δεξιό μπακ της Λεχ Πόζναν, Ματέους Μόζντζεν.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ηλικίας 23 ετών, γεννημένο το 1991 στη Βαρσοβία με ύψος 1,80μ. Άρχισε την καριέρα του ως μέσος, όμως πλέον έχει καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, διακρινόμενος όμως για τις προωθήσεις και τις επιθετικές αρετές του, λόγω του παρελθόντος του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2014, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Πολωνίας.

Τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά τον καθιστούν μία ελκυστική και προσιτή λύση για τον Παναθηναϊκό, αφού ταιριάζει στις προδιαγραφές του ρόστερ. Ωστόσο, τα ίδια στοιχεία έχουν προσέξει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες οι οποίες τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Το κασέ του εκτιμάται περίπου στις 200.000 ευρώ και κυμαίνεται εντός των οικονομικών δυνατοτήτων της ΠΑΕ. Η Λεχ Πόζναν του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, αλλά ο Μόζντζεν έως τώρα έχει προτιμήσει να μην απαντήσει θετικά ή αρνητικά.