Τσίπρας: «Ή με τη Μερκελ ή με την Αριστερά»

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, απόψε απο τον Αλέξη Τσιπρα, ο οποίος έθεσε γι άλλη μια φορά στην ομιλία του το δίλημμα των ευρωεκλογών αναφέροντας πως αυτό είναι: «ή με τη Μερκελ ή με την Αριστερά»...
 Ο κ. Τσιπρας επιτέθηκε γι άλλη μια φορά στον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο «για ακροδεξιά σέχτα του Μαξίμου» και «για μαύρους συνομιλητές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής» ενώ επανέλαβε οτι «είναι ψέμα το πρωτογενές πλεόνασμα»

Ειδική αναφορά έκανε και στην υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου που όπως είπε χαρακτηριστικά είναι έτοιμος να μας οδηγήσει και πάλι για να κατεβάσουμε τη σημαία των μνημονίων , της λιτότητας, της υποτελείας, της υποταγής και του φόβου απο την Ακρόπολη.


Μαλιστα, απαντώντας στις επικρίσεις σχετικά με την ηλικία του κ. Γλέζου τονισε πως ο ίδιος σημερα του είπε πως αισθάνεται 29 και όχι 92 ετών.

Απαντώντας στις επικρίσεις για τις διαφωνίες κατά την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου ο κ. Τσίπρας είπε οτι: εμείς συζητήσαμε όταν άλλοι κατάρτιζαν ψηφοδέλτια με ενα «αποφασίζουμε και διατάσουμε» βασανιστήκαμε, δοκιμάσαμε, διορθώσαμε, κάπου διαφωνήσαμε αλλά το αποτέλεσμα μας κάνει όλους υπερήφανους.

«Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσφέρει κλάδο Ελιάς σε όσους κατέστρεψαν και καταστρέφουν τη χώρα. Δεν προσφέρει την ασπίδα του life style και του "ας το πάρει το Ποτάμι" στους αίτιους και στις αιτίες της καταστροφής. Είναι ψηφοδέλτιο αλήθειας και μάχης», είπε υπερασπιζόμενος των επιλογών του.

«Με την αρρωστημένη λογική του κ. Τσίπρα οποίος διαφωνεί μαζί του είναι ακροδεξιός. Με την ίδια λογική όλη η Ευρώπη είναι ακροδεξιά», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματός του μίλησε για «ακροδεξιά συμμορία του Μαξίμου».

«Ο κ. Τσίπρας είναι παγιδευμένος στον κόσμο του, στις ιδεοληψίες του και στις εμμονές του. Κρίμα για τον κ. Τσίπρα, αλλά δεν θα αφήσουμε οι εμμονές του να δηλητηριάσουν την Ελλάδα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από τα εξής ονόματα:

ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΓΟΛΕΜΗΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, .ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΛΥΒΗΣ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΘΕΜΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΣΚΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΩΛΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΤΑΛΗΣ, ΟΥΜΙΤ ΜΕΣΤΑΝ ΟΣΜΑΝ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΕΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ, ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, ΣΟΦΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΕΤΗ ΠΕΡΚΑ, ΠΕΠΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΒΒΑΣ ΡΟΜΠΟΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΡΑΝΙΑ ΣΒΙΓΚΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ,
ΜΑΓΔΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ, ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΤΣΟΥΛΑΚΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗ, ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ