Ντίλι-ντίλι-ντίλι του Φασίστα το Καντήλι

Ντίλι-ντίλι-ντίλι,ντίλι το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.
 Ήρθε ο Μπαλτάκος,και πήρε το φιτίλιμέσ' από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.



Ήρθε κι ο Κασιδιάρης,κι έδωσε τον Μπαλτάκοπου πήρε το φιτίλιμέσ' από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.

Ήρθε και ο Νόμοςκαι τσίμπησε τον Κασιδιάρηπου έδωσε τον Μπαλτάκοπου πήρε το φιτίλιμέσ' από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.

Ήρθε και το Δένδιαςκαι άλλαξε τον Νόμοπου τσίμπησε τον Κασιδιάρηπου έδωσε τον Μπαλτάκοπου πήρε το φιτίλιμέσ' από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.

Ήρθε και το Σύνταγμακαι έκαψε τον Δένδιαπου άλλαξε τον Νόμοπου τσίμπησε τον Κασιδιάρηπου έδωσε τον Μπαλτάκοπου πήρε το φιτίλιμέσ' από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.

Ήρθε και ο Σαμαράςκαι έσκισε το Σύνταγμαπου έκαψε τον Δένδιαπου άλλαξε τον Νόμοπου τσίμπησε τον Κασιδιάρηπου έδωσε τον Μπαλτάκοπου πήρε το φιτίλιμέσ' από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.

Ήρθε κι η Αριστερά,κι έριξε τον Σαμαράπου έσκισε το Σύνταγμαπου έκαψε τον Δένδιαπου άλλαξε τον Νόμοπου τσίμπησε τον Κασιδιάρηπου έδωσε τον Μπαλτάκοπου πήρε το φιτίλιμέσ' από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.

Ήρθε κι ο Βορίδηςκι έφαγε την Αριστεράπου έριξε τον Σαμαράπου έσκισε το Σύνταγμαπου έκαψε τον Δένδιαπου άλλαξε τον Νόμοπου τσίμπησε τον Κασιδιάρηπου έδωσε τον Μπαλτάκοπου πήρε το φιτίλιμέσ’ από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.

Ήρθε κι η Εξέγερσηκαι κρέμασε τον Βορίδηπου έφαγε την Αριστεράπου έριξε τον Σαμαράπου έσκισε το Σύνταγμαπου έκαψε τον Δένδιαπου άλλαξε τον Νόμοπου τσίμπησε τον Κασιδιάρηπου έδωσε τον Μπαλτάκοπου πήρε το φιτίλιμέσ’ από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.
 Κατεβήκαν και τα Τανκςκαι πνίξαν την Εξέγερσηπου κρέμασε τον Βορίδηπου έφαγε την Αριστεράπου έριξε τον Σαμαράπου έσκισε το Σύνταγμαπου έκαψε τον Δένδιαπου άλλαξε τον Νόμοπου τσίμπησε τον Κασιδιάρηπου έδωσε τον Μπαλτάκοπου πήρε το φιτίλιμέσ’ από το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη ΝουΔούλα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι.

Ντίλι-ντίλι-ντίλι,ντίλι το καντήλιπου έφεγγε και κένταγεη Χούντα το μαντίλι,ντίλι-ντίλι-ντίλι…