"ΦΛΗΝΑΦΗΜΑ Η ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗ"



Κώστα Δημ.Χρονόπουλου
(ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ – ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΥ)

Το «Μορμολύκειο / Σκιάχτρο/ Μπαμπούλας της Χρυσής Αυγής («Χ.Α») συνεχίζει να ανησυχεί, να ταλανίζει και να ταράζει τον ύπνο – αλλά και τον ξύπνιο – των κομμάτων του – αυτοαποκαλούμενου «Δημοκρατικού / Συνταγματικού/ Ευθύνης Τόξου». Στο όνομα της (δήθεν) Δημοκρατικής ευαισθησίας τους, τα ΤΟΞΟΣΚΕΠΗ κόμματα του Κοινοβουλίου στοχοποίησαν ως Μπαμπούλα και θέλησαν να περιθωριοποιήσουν τη Χ.Α από τον οποίον (τάχα) κινδύνευε η Δημοκρατία (τους;). Δυστυχώς όμως – για τους διώκτες της.............
Χ.Α – δεν κατόρθωσαν να την εξαφανίσουν.
Κατά την εκτίμησή μου, αυτό έγινε για δύο – κυρίως – λόγους.
Ο πρώτος είναι η διαχρονική αποτυχία του πολιτικού συστήματος συνολικά. Κάτι που είχε ως συνέπεια: τις αδικίες, την Τρόικα, τα Μνημόνια , τη μετατροπή της χώρας σε αποικία / προτεκτοράτο, την εθνική συρρίκνωση, την εξαθλίωση, τις αυτοκτονίες, την αναξιοκρατία, κλεπτοκρατία, αχαλιναγώγητη λαθρομετανάστευση, την ΕΛΠΙΔΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων.
Ο δεύτερος είναι η – φυσιολογική – ανθρώπινη αντίδραση του κόσμου, ο οποίος βλέπει να αγνοείται η βούληση εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων που είχαν κάθε δικαίωμα να επιλέξουν τη Χ.Α . Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί και το ότι την ανεβοκατεβάζουν ως «εγκληματική οργάνωση» και φυλακίζουν μέλη της / βουλευτές, χωρίς να έχει, ακόμη, τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Και είναι κωμικοτραγικό να αποκαλείται (λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων) ο τάδε εγκληματίας που, ήδη, ομολόγησε την πράξη του ως: «φερόμενος ως δράστης», ενώ οι της Χ.Α –που ούτε ομολόγησαν τίποτα, ούτε δικάστηκαν – ως «Εγκληματική Οργάνωση».
Δεν γνωρίζω τι στοιχεία / ενδείξεις/ αποδείξεις έχουν οι Αρχές εναντίον της. Ούτε είμαι κατήγορος ή συνήγορος της, αλλά βλέπω ότι εδώ ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Η πλειονότητα του κόσμου και εκείνου που δεν ψηφίζουν Χ.Α – πιστεύει ότι η δίωξη και η προσπάθεια εξόντωσης της Χ.Α έχει πολιτικά / ψηφοθηρικά κίνητρα.
Άλλωστε η υπόθεση του αποπεμφθέντος Γραμματέα, το προσυπογράφει (Σ.Σ προσεχώς περί αυτού). Αλλά και οι κομματικές αντιπαραθέσεις πιστοποιούν του λόγου το αληθές.
Όπως έχω (ξανα)γράψει τα κόμματα των «Τόξων», αφού αναγόρευσαν ως  το μέγιστο κακό (;) τη Χ.Α, στη συνέχεια, όταν ήθελαν να ψέξουν αλλήλους , τους κατηγορούσαν ότι συμπλέουν ή ταυτίζονται μαζί της (!).




Ήταν δε τέτοια η πρεμούρα και η αφροσύνη των μπουνταλάδων που τελικά πέτυχαν το … αντίθετο από αυτό που επεδίωκαν: Αναγόρευσαν τη Χ.Α ως κυρίαρχο ρυθμιστή!....
Ανεδαφική η διαβεβαίωση του Κου Πρωθυπουργού (στους  Αχέπανς)!: Δεν θα επιτρέψω στη Χ.Α να γίνει ρυθμιστής» (!!!). Αστόχημα. Είναι αδύνατον να αγνοεί, ότι η Χ.Α – μετά την είσοδό της στη Βουλή και την αντιδεοντολογική, αντιδημοκρατική, αντισυναδελφική  συμπεριφορά των (άλλων) κομμάτων, εναντίον της –κατέστη όντως ρυθμιστής. Γιατί λοιπόν εκτίθεται; Ποιος θα πιστέψει, αλλοδαπός ή ημεδαπός, πως όψιμα ανακάλυψε τον τροχό, δηλ τον ρυθμιστικό ρόλο της Χ.Α;
Δεν τον ενημέρωνε ούτε ο τ. Γραμματέας του; Δεν διάβαζε τα σχετικά άρθρα;
Προσωπικά – επανειλημμένα – εξήγησα (και παρεξηγήθηκα) ανέλυσα το ζήτημα. Αλλά  εις ώτα …….
Θεωρώ κομματάκι καθυστερημένη – και χρονικά – αλλά και καταδικασμένη σε αποτυχία , την οιανδήποτε προσπάθεια αποδυνάμωσης, περιθωριοποίησης  … «απορρύθμισης» του «ρυθμιστή».





Υ.Γ Οι ψ η φ ο σ υ λ λ ε κ τ ι κ έ ς   Δ ι ώ ξ ε ι ς  δεν ενδείκνυνται. Ούτε αποδίδουν
       πλέον. Ας αφήσουν ανεπηρέαστη τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της .
Τον ψηφοφόρο στις – σεβαστές – επιλογές του.
Οι πολιτικάντηδες οφείλουν να αντιληφθούν  πως με την πολυκαιρισμένη, αλλοιωμένη κομματική μπογιά, δεν βάφονται πλέον …. «Δημοκρατικά Αβγά».