Καλαμάτα: Ενέδρα με πέτρες σε πούλμαν με μαθητές!

Ευτυχώς δεν έγιναν αιτία να συμβεί κάποιο ατύχημα με απρόβλεπτη εξέλιξη, κάποιοι ανεγκέφαλοι που έβαλαν στόχο ένα πούλμαν με μαθητές Λυκείου της Καλαμάτας που επέστρεφαν από σχολική εκδρομή και το… «βομβάρδισαν» με πέτρες…

 προκαλώντας υλικές ζημιές!

Η ενέδρα είχε στηθεί στο ύψος των διοδίων των Αρφαρών στο νέο αυτοκινητόδρομο της εθνικής οδού Καλαμάτας – Τρίπολης, αλλά ο οδηγός δεν την αντιλήφθηκε επειδή ήταν βράδυ. Καθώς το τουριστικό λεωφορείο βρισκόταν εν κινήσει, ένας δυνατός κρότος στην πίσω πλευρά τον ανάγκασε να σταματήσει για να δει τι είχε συμβεί. Σε ένα πλαϊνό τζάμι που είχε θρυμματιστεί, υπήρχε μια τρύπα!

Πιθανολογείται ότι κάποιοι πέταξαν πέτρα, η οποία όμως δεν βρέθηκε και εκτιμάται ότι μπορεί να έπεσε στο δρόμο μόλις χτύπησε το τζάμι. Δεν αποκλείεται, όμως, οι άγνωστοι ασυνείδητοι να σημάδεψαν το πούλμαν με… αεροβόλο! Οι μαθητές επέστρεψαν στην Καλαμάτα, όπου τους παρέλαβε άλλο λεωφορείο και η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, ανάλογη επίθεση δέχθηκε και ένα διερχόμενο φορτηγάκι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός!