Καταγγελίες Παναγούλη: Μπαλτάκος, Δένδιας, Βορίδης και Γεωργιάδης η ακροδεξιά ομάδα

Καταγγελίες Παναγούλη: Μπαλτάκος, Δένδιας, Βορίδης και Γεωργιάδης η ακροδεξιά ομάδαΜιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αν και χωρίς να δηλώσει πως έχει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, μίλησε για καθημερινές επαφές του πρώην Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης με στελέχη ΧΑ...
στο γραφείο του εδώ στη Βουλή «αλλά και αλλού», όπως είπε, ενώ σημείωσε πως ο Τάκης Μπαλτάκος έλεγε στους Χρυσαυγίτες να βοηθήσουν για να μην βγει πρώτος στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τους εκβίαζε, λέγοντας τους ότι τη Ν.Δ. την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών που πιθανώς να διεξαχθούν στις 25 Μαΐου και ότι προκειμένου να μην προφυλακιστούν οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και, μετά τις εκλογές του Μαίου, να αποφυλακιστούν κι οι υπόλοιποι έγκλειστοι από τις φυλακές Κορυδαλλού, θα έπρεπε να βοηθήσουν με έναν εύσχημο τρόπο που θα θεωρείτο «ατυχές περιστατικό» να μην έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα πίεζε τη Χρυσή Αυγή να μην έχει συνδυασμούς στο Νομό Αττικής, στην Α’ Αθηνών, στη Μεσσηνία, την Κορινθία κι ενδεχομένως και σε κάποιο άλλο νομό, ώστε να καρπωθεί η Ν.Δ. τις ψήφους της Χρυσής Αυγής στους συγκεκριμένους νομούς».

Παράλληλα δε, ο κ. Παναγούλης μίλησε για «δάκτυλο» Μπαλτάκου, ώστε να μην εγκλειστεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά στο Ναύπλιο ο βουλευτής της Χ.Α., Στάθης Μπούκουρας, με στόχο «να τον προσεταιριστούν πιο εύκολα και να τον αναγκάσουν, πιέζοντας τον, να αποχωρήσει από τη Χ.Α.». Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως παρά το γεγονός ότι ο κ. Μπούκουρας πλέον είναι ανεξάρτητος, δεν έχει αποφυλακιστεί!

Τέλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μια ομάδα που αποτελείτο από τους Τ. Μπαλτάκο (επικεφαλής) και Ν. Δένδια, αλλά και τους Βορίδη και Γεωργιάδη «που προέρχονταν από τον ακροδεξιό (φασιστικό) και είχαν, στο παρελθόν, «κοινούς αγώνες με σημερινούς παράγοντες της Χρυσής Αυγής». Τόνισε δε πως «η επιτροπή αυτή συνεδρίαζε κατά τακτά χρονικά διαστήματα για να καταστρώσει το σχέδιο με το οποίο θα αποσπούσε τους ψηφοφόρους της Χ.Α. υπέρ της Ν.Δ.».

Λέτε να ξέρει κάτι παραπάνω ο Στάθης Παναγούλης ή πρόκειται απλά για εκτιμήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;