Ρουπακιώτης: Ο Μπαλτάκος παρενέβαινε στα νομοσχέδια

Ισχυρή παρέμβαση του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου κατήγγειλλε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στην εκπομπή "Ενικός" ανατρέποντας τους ισχυρισμούς ότι δρούσε μόνος του.

Για ισχυρές παρεμβάσεις του Τάκη Μπαλτάκου στα νομοσχέδια έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνη ο Αντώνης Ρουπακιώτης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» στο STAR.
Ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης περιέγραψε πως ανακόπτονταν από τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης οτιδήποτε είχε να κάνει με δικαιώματα “αδειάζοντας” τους ισχυρισμούς ότι δρούσε μόνος του.
Ο κ. Ρουπακιώτης τόνισε ότι ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης ήταν κατά της ενίσχυσης των κοινωνικών δικαιωμάτων, ότι διαμόρφωνε πολιτική με τις ικανότητές του, ενώ υπογράμμισε ότι ότι ο κ. Μπαλτάκος ήταν αντιαριστερός, αντικομουνιστής και εθνικιστής στην ιδεολογία του.
http://7imeres.gr

Σε άλλο σημείο της παρέμβασης του Ρουπακιώτη λέει:
Όταν λέει ότι είναι αντικομουνιστής γεωπολιτικά δεν έχει πλέον κανένα νόημα γιατί δεν υπάρχουν σήμερα κομμουνιστικά καθεστώτα,κίνδυνος άρα δεν υπάρχει οπότε δεν είσαι αντικομουνιστής αλλά είσαι αντιαριστερός,είσαι "αντι" σε εκείνους που διεκδικούν κάτι...