Ο Καρνέζης σταμάτησε την Μπαρτσελόνα

kafeneio sp
Με τον Ορέστη Καρνέζη να είναι εξαιρετικός στην 2η εμφάνισή του η Γρανάδα νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα! Φοβερή απόκρουση του Έλληνα τερματοφύλακα σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι (videos)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ορέστη Καρνέζη η Γρανάδα νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στο "Νουέβο λος Κάρμενες" και έτσι λίγες μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League μειώθηκαν οι ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η δεύτερη εμφάνιση του Έλληνα τερματοφύλακα στο ισπανικό πρωτάθλημα και έκλεψε την παράσταση με την φανταστική του απόκρουση στο 62' σε εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι.

"Ο Καρνέζης απέτρεψε το γκολ του Μέσι", ήταν ο τίτλος στο κεντρικό (live) της Marca μετά την απόκρουση του Έλληνα στο φάουλ του Αργεντινού, με το λιντ αναφέρει: "Ο Καρνέζης έκανε μεγάλη απόκρουση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ο οποίος πήγε να πετύχει ένα πονηρό γκολ".

Στο 54' είχε σταματήσει εντυπωσιακά το σουτ του Φάμπρεγκας, στο 63' μπλόκαρε αυτό του Πέδρο, όπως και στο 92' είπε "όχι" ξανά στον Πέδρο.

Συνολικά η Μπαρτσελόνα έκανε 28 σουτ, 9 ήταν στο στόχο και είχε 6 επεμβάσεις ο Καρνέζης, τον οποίο η "Marca" στο live τον χαρακτήρισε και Superman!


Όσον αφορά στο γκολ της αναμέτρησης, το πέτυχε ο Αλγερινός, Γιασίν Μπραχιμί, στο 16ο λεπτό, έτσι μαζί με τον Καρνέζη υποχρέωσαν την Μπαρτσελόνα στην 5η φετινή της ήττα, ενώ προερχόταν από 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο λοιπόν αν νικήσει στην έδρα της Χετάφε θα αφήσει 4 βαθμούς πίσω της την "Μπάρτσα", ενώ αν νικήσει η Ρεάλ απόψε την Αλμερία [ΕΔΩ ΤΟ LIVE] να προσπεράσει τους "μπλαουγκράνα".

Η απόκρουση του Καρνέζη στο φάουλ του Μέσι...