Εγκλήματα των Κομμουνιστών κατά του Γερμανικού Λαού!


: Δεκέμβρης του 44 στο Σύνταγμα


Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
 


Πολύς θόρυβος(έμμεση διαφήμιση) έγινε τον τελευταίο καιρό μ’ αφορμή το βιβλίο του Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη». Είναι εντυπωσιακό, ότι στη χώρα με τους λιγότερους βιβλιόφιλους στην Ευρώπη, μέσα σε λίγες μέρες εξαντλήθηκαν τα δέκα χιλιάδες βιβλία της πρώτης έκδοσης. Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια από κάποιους να συνδέσουν τα εγκλήματα της «17 Νοέμβρη» με την αριστερά και τους κομμουνιστές γενικότερα.
Μια τέτοια ενέργεια συνειδητής και ωμής αντιστροφής των γεγονότων και παραπληροφόρησης, ήταν και η έκδοση ενός βιβλίου το 1964 σε Αυστρία και Γερμανία με τίτλο:«Εγκλήματα κατά του Γερμανικού Λαού- Verbrechen am deutschen Volk» κατά τη διάρκεια του πολέμου, από τον Erich Kern.
Ο Erich Kern, ένας αυστριακός ναζί, πήρε στοιχεία από......
τα αρχεία του NSDAP αλλά και από τα αρχεία των ανακρίσεων αξιωματούχων των Ναζί από αμερικανούς αξιωματικούς, για τις δραστηριότητες των κομμουνιστών στις κατεχόμενες χώρες για να στοιχειοθετήσει τα, γι αυτόν τον ίδιο, «εγκλήματα των κομμουνιστο-συμμοριτών κατά των δυνάμεων κατοχής»!
Ετσι, στις σελίδες 156-171 και με τίτλο:«άνανδρες δολοφονίες από τη Γαλλία ως την Ελλάδα από αντάρτες εγκληματίες πολέμου» αναφέρει μια σειρά από περιστατικά «άνανδρων δολοφονιών από συμμορίες κομμουνιστών του ΕΑΜ και της «τρομοκρατικής οργάνωσης ΟΠΛΑ» κατά των γερμανών και των ελλήνων ευζώνων πολιτοφυλάκων». Το περίεργο είναι, ότι, στην ανάκρισή του, ο γερμανός διοικητής της 100ης Μεραρχίας Κυνηγών αναφέρεται σε ανταρτικές ενέργειες ήσσονος σημασίας που έλαβαν χώρα προς το τέλος του πολέμου στην Αττική και Βοιωτία ( Μέγαρα, Ασπρόπυργο, Σκούρτα, Ερυθρές κ.α.. Δεν αναφέρεται ή δεν τον ρωτάει ο αμερικανός ανακριτής για τις ανταρτικές ενέργειες στα Καλάβρυτα, στο Χορτιάτη, στο Δίστομο κι αλλού. Οι φόνοι άοπλων κομμουνιστών δεν είναι καν δολοφονίες πόσο μάλλον εγκληματικές ενέργειες. .
Το βιβλίο αυτό του Erich kern πωλείται από την Amazon.com αλλά και από πολλές άλλες παρόμοιες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις πωλήσεις μέσω του Διαδικτύου.
Δυστυχώς, δεν είναι λίγοι και δεν είναι μόνο ψηφοφόροι των Ναζί εκείνοι που συμφωνούν με το συγγραφέα, ούτε είναι μόνο γερμανοί.