όχι άλλο ΦΩΣ

 
Ελλην Φορολογούμενος
 
 
Ο φωταδισμός και οι φωταδιστές ξαναβάρεσαν  είναι αυτός/οι  που πιστεύει και καλά  ότι το πρωτογενές πλεόνασμα ΥΠΑΡΧΕΙ και το έκαναν οι άοκνες προσπάθειες του Αντωνάκη και του ΓΑΠ !!! αυτοί που πιστεύουν ότι η ανάπτυξη θα έρθει , ότι η ανεργία φρέναρε…και δεν τούμπαρε.
Το οικολογικό πρόβλημα θα λυθεί με περισσότερη βιώσιμη ανάπτυξη, που θα φέρει κι έρευνα και οι επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα , που κάποτε θα βρει τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας , άσχετα αν τώρα χρησιμοποιεί τζάμπα αυτές που εμείς πλερώνουμε καραβίσια. Ή ότι η οικονομική κρίση θα....... λυθεί όχι με παρεμβατισμούς αλλά με την καθαρή επικράτηση αυτού του καπιταλισμού των υπεραπλήστων της σχολής του Πούτσεστερ στο Σικάγου ,  αλλά  και με μια «δημιουργική καταστροφή» στη βάση της θεωρίας του Μίλτωνα Φρίντμαν (σκατά στο λάκο του) .
Χαρακτηριστικός  είναι ο τύπος «φωταδιστή» που ψηφίζει Τζίμερο και πίνει κάτι σαρκ κόλα βουλγάρικη .
 Δεν είμαι σε θέση να κρίνω οικονομολογικά την σκέψη του, αλλά ο όρος αναφέρεται στο να έχεις α πριόρι να πεις πάντα μια μ@λ@κία  υπέρ της αυτορύθμισης της αγοράς , του νόμου προσφοράς και ζήτησης , υπέρ των εταιριών αξιολόγησης και να πιστεύεις ότι τα μνημόνια ήταν απαραίτητα και επιβεβλημένα όπως κάνει και ο Κυριάκος ( ο Μητσοτάκης) το πουλί μου.
Τη σήμερον δε φωταδισται καλούνται και  κάτι αριστεροgay , φραπεδάρχες ακαδημαϊκοί ρεπουσοδραγωνιστές του ρεύματος της αχαλήνωτης μαλακοκουλτούρας που θεωρεί σαν καλύτερη στάση απέναντι σ΄ αυτή τη βαρβαρότητα τη Συμπαντική σιωπή !!!!