Ο Καραμανλής στηρίζει Σαμαρά σε όλες τις ταβέρνες που πάει

ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑNΕΡΓΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ένα πρόσωπο από τα παλιά έκανε την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή που μας πέρασε. Συγκεκριμένα, την πόρτα του ξενοδοχείου Holiday Inn στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας….
πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με τη σύζυγό του, Νατάσσα, και τα δυο τους παιδιά, Αλέξανδρο και Αλίκη. Ο κ. Καραμανλής φιλοξενήθηκε σε πολυτελές δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο συνιδιοκτήτης είναι ο στενός φίλος και κουμπάρος του, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, με τον οποίο είχε και εγκάρδιο τετ α τετ.
Ο κ. Καραμανλής έκανε στάση στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκδρομής του στη βόρειο Ελλάδα για το πενθήμερο της 25ης Μαρτίου, ενώ προκάλεσε έκπληξη όταν ζήτησε να δει πρόσωπα, τα οποία είχε να συναντήσει αρκετά χρόνια.
Οι πληροφορίες του koolnews.gr αναφέρουν πως συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού έφυγαν… χαμογελαστοί μετά τη συνάντησή τους, ενώ το μήνυμα που δινόταν είναι πως «ο Καραμανλής είναι παρών και δεν εγκαταλείπει».
Έτσι, όπως εύκολα συνάγεται, η κουβέντα διολίσθησε και στα πολιτικά θέματα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής επαναλαμβάνει τη στήριξή του στην παρούσα κυβέρνηση, λέγοντας πως κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει τον τόπο από το τέλμα, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του, σύμφωνα με συνομιλητές του, βρίσκεται και το ενδεχόμενο της Προεδρίας.
Όπως σχολίαζε πάντως γαλάζιος παράγοντας της πόλης, ο πρώην πρωθυπουργός πήρε μεταγραφή από το Electra Palace στο Holiday Inn.
Υπενθυμίζεται πως στο Electra Palace της πλατείας Αριστοτέλους διέμεναν ο Πρωθυπουργός αλλά και πλήθος κυβερνητικών στελεχών τις μέρες της ΔΕΘ, με τους λογαριασμούς τότε στο ξενοδοχείο να γράφουν… τέσσερα ψηφία.