"Γύρισες στο σπίτι σου Ζέλικο Θεέ"

kafeneio sp
Ποιο βαθμολογικό ντέρμπι και ποια αναμέτρηση; Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε σπίτι του και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού καλωσόρισαν το... βασιλιά σε ένα άκρως ανατριχιαστικό κλίμα. Δείτε την υποδοχή που επιφύλαξαν στο "Ζοτς" αλλά και τη συγκίνηση του ίδιου....(Vids)

Συγκίνηση, δέος και ανατριχίλα... Τι να σας πρωτομεταφέρουμε από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Πέμπτη το βράδυ, στην επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής επέστρεψε στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για ένα βράδυ, αλλά δεν πήγε να καθίσει στα γνώριμα λημέρια του...




Κάθισε στον απέναντι πάγκο και ήταν σαφέστατα κάτι που... ξένισε σε όλους. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον υποδέχτηκε όπως του έπρεπε. Δεν ξέχασε όλα όσα του πρόσφερε τα 13 χρόνια παρουσίας του στον "πράσινο" πάγκο φέρνοντας τον Παναθηναϊκό 5 φορές στην κορυφή της Ευρώπης...




Η αγωνία όλων τελειώνει 10 λεπτά πριν το τζάμπολ του αγώνα. Υπό τους ήχους του γνωστού συνθήματος, "Ομπράντοβιτς παραμ παραμ πέρομ περόμ" ο Σέρβος προπονητής μπαίνει στο παρκέ...


Ξεκινούν οι βραβεύσεις για τον Σέρβο προπονητή. Πρώτα από τον Παύλο Γιαννακόπουλο, στη συνέχεια από τον Θανάση και μετά από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στη συνέχεια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε το μικρόφωνο σκουπίζοντας τα μάτια του, καθώς φάνηκε να κυλάει ένα δάκρυ. "Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μένα αυτό το βράδυ", είπε με σπαστά ελληνικά και αποθεώθηκε! "Είστε οι καλύτεροι", συνέχισε για να καταλήξει με κάτι που βγήκε μέσα από την καρδιά του... "Σας αγαπώ πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ!". Ήρθε λοιπόν η ώρα που ο Ομπράντοβιτς μίλησε ελληνικά!