Γυναίκα ειρωνεύτηκε τον Θεοδωράκη – «Τα προβλήματα δεν λύνονται με σκισμένα τζιν και σακίδια…»

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε σε ερωτήσει πολιτών ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, όπως η παρέμβαση μιας γυναίκας που σχολίασε τα ρούχα και το σακίδιο του…. Στη Χαλκίδα, βρέθηκε….
σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος εμφανίστηκε με καλοκαιρινό ντύσιμο και με ένα σακίδιο στη πλάτη. Όπως διαβάζουμε στο EVIAZOOM, περίπου στις 13.00 το μεσημέρι, ο δημοσιογράφοςέφτασε στο Δημοτικό υπαίθριο θέατρο Π.Κωτσοπουλου και οι Χαλκιδέοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Αφού χαιρέτησε φίλους και τους εθελοντές του κόμματος, ξεκίνησε την ομιλία του και απάντησε στις ερωτήσεις των θεατών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκανε πρόλογο με τον Σκαρίμπα, λέγοντας ότι στο λύκειο, του είχε πει ο καθηγητής του, ότι πρόκειται για έναν ύποπτο τύπο, τρελό και επικίνδυνο. «Από τότε ίσως τρέφω μια αδυναμία σε αυτούς που οι άλλοι καθ’ έδρας, εμφανίζουν ως τρελούς και ύποπτους»
Στη συνέχεια παρουσίασε το Ποτάμι και ξεκαθάρισε ότι είναι ένα αδιαμόρφωτο κίνημα, με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα…

«Την άλλη φορά θα ρθω με κοστούμι»
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη, υπήρξε και η παρέμβαση μιας γυναίκας που βρισκόταν στο κοινό, η οποία είπε : Τα προβλήματα κ.Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια που λανσάρετε…» με τον Σταύρο Θεοδωράκη να απαντάει » Με μερσεντές λύνονται; την άλλη φορά θα έρθω με κοστούμι…»
Δείτε το βίντεο του EVIAZOOM με αποσπάσματα της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη και την παρέμβαση της γυναίκας στο 3′:

«Δεν θα γίνουμε δεκανίκι»
«Το Ποτάμι έχει αρχίσει να αλλάζει τους όρους του πολιτικού παχνιδιού, αυτό δεν με στεναχωρεί καθόλου… Έχω την διάθεση να πιστέψω στον κόσμο και να κάνω κάτι μαζί του, αυτή είναι η δύναμη μου. Δεν έχω επιτελεία, έχω δέκα φίλους που με ακολουθούν και πέντε κουπόνια που έχουμε βγάλει, για να βγάλουμε τα έξοδα της προεκλογικής περιόδου, τα οποία μπορείτε να πάρετε με 5 και 10 ευρώ ο καθένας…» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: »Είμαστε ένα αδιαμόρφωτο κίνημα με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο από αυτά που λέμε, αλλά και από την ιστορία που έχουμε στην ελληνική δημοσιογραφία και στην ελληνική κοινωνία,»
Επίσης μίλησε την αριστερά, λέγοντας «Το να νοιάζεσαι για τους πολλούς και να δημιουργείς, αυτό σημαίνει αριστερά για μένα σήμερα… Θέλω μαζί μου νέους ανθρώπους να ανακαλύψουμε το νέο.
Κάποιοι, μας λένε δεκανίκι της ΝΔ, τώρα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν πεσμένη την ΝΔ, μας λένε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ..
Στον εαυτό μου έχω μία μεγάλύτερη υπόληψη, για να τον θεωρώ δεκανίκι..»