Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «O Σαμαράς θα έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς»

Ποιος βουλευτής του Σύριζα δήλωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς;
Νέες αντιδράσεις στο ήδη τεταμένο κλίμα της Βουλής, προκάλεσε βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφερόμενος στην πολιτική τύχη του Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε απροκάλυπτα πως «Μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δε θα έχει το τέλος της Ουκρανίας».
1_barkas3Η δήλωση αυτή για τον Αντώνη Σαμαρά, που άφησε παγωμένους τους παρόντες, στην Ολομέλεια της Βουλής, στο Υπουργείο Μεταφορών, ανήκει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα.
Τα λόγια του Κώστα Μπάρκα στάθηκαν αφορμή για την παρέμβαση του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, ο οποίος απευθυνόμενος στον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε «Καταλάβατε κ. Βούτση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση; Γιατί οι βουλευτές σας λένε ό,τι να’ναι και είναι αλλού ντ’αλλού».
Ωστόσο, νωρίτερα, ο βουλευτής και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας επιτέθηκε στον κ.Βούτση για τα περί «μεθόδευσης», κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κλείνει το μάτι στην Χρυσή Αυγή, ενώ σε απάντησή του ο κ. Βούτσης διευκρίνισε ότι με τα περί μεθοδεύσεων δεν εννοούσε τη Δικαιοσύνη, αλλά «πολιτικούς κύκλους και δημοσιολογούντες που απεργάζονται σενάρια τα οποία απαγορεύει το Σύνταγμα».