Ακόμα "ενημερώνεστε" από το Defence Net; Τα "αποκλειστικά" της ντροπής!

“Όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου χαρακτηρίζεται φασίστας;” μου τόνισε ο “φίλος” που έφερε στον τοίχο μου άρθρα (για χιλιοστή φορά)από το defencenet με θέμα το φαρμακονήσι. Ούτε καν μπήκε στον κόπο να διασταυρώσει την είδηση ,ούτε τον ενόχλησε το προκλητικό ύφος  γραφής .Η φυλή των ΟΥΓΚ αυξάνεται και πληθύνεται .Το hate speech πάει πακέτο με την διασπορά ψευδών-εξωφρενικών “ειδήσεων”(από ψεκασμούς μέχρι το υπερόπλο φωτόσπαθο του ….Αρχιμήδη) και έχει πια ξεπεράσει κάθε γήινο όριο μαλάκινσης.Φυσικά η πολιτεία ασχολέιται μόνο με σάτυρες σε γέροντες παστίτσιους,αφού η ιντερνετική σκατίλα εξυπηρετεί μια χαρά την πολυπόθητη φασιστοποίηση της μάζας.
Η “είδηση ” έχει ως εξής
(δε βαζω  link στα σκουπίδια)


Σε μια “αποστολή τιμής” το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακροφυλακή εκτέλεσε ίσως την πλέον δύσκολη υποβρύχια επιχείρηση στο είδος της που έχει πραγματοποιηθεί παγκοσμίως προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια και να βουλώσει τα στόματα των ανθελλήνων που τολμούν να αμφισβητούν τον ανθρωπισμό και τον επαγγελματισμό των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας:
Προκειμένου να αποδειχθεί ότι η πρόσφατη τραγωδία στο Φαρμακονήσι με τους 12 πνιγμένους λαθρομετανάστες οφειλόταν σε αιτίες που δεν είχαν καμία σχέση με τους χειρισμούς των στελεχών, ομάδα βατραχανθρώπων της ΜΥΑ/ΛΣ καταδύθηκε σε βάθος 73 μέτρων όπου βρίσκεται το ναυάγιο και έφερε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που διαψεύδουν τους συκοφάντες, κατ’αρχήν της Ελλάδας και εν συνεχεία του ΛΣ/Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, εντοπισαν το ναυάγιο, καταδύθηκαν με συσκευές κλειστού κυκλώματος παρά το κίνδυνο που υπάρχει σε τέτοια βάθη, έφτασαν στην σάπια βάρκα, έφεραν στην επιφάνεια τέσσερα πτώματα, δύο ενηλίκων και δύο παιδιών, βιντεοσκόπησαν όλο το ναυάγιο από την μία άκρη μέχρι την άλλη με κοντινές λήψεις και απέδειξαν πανηγυρικά ότι:
-Από το σάπιο, κυριολεκτικά, σκάφος, είχε αποκοπεί η πλώρη, όπως ακριβώς είχαν περιγράψει οι άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής που εκτελούσαν την επιχείρηση ρυμούλκησης προς το Φαρμακονήσι.
-Το σκάφος είναι στραμμένο προς την πλευρά του Φαρμακονησίου, όπως ακριβώς είπαν οι άνδρες του ΛΣ/Ακτοφυλακή.
-Τα περισσότερα πτώματα είναι … κλειδωμένα στο αμπάρι, συνήθης τακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.
-Φυσικά κανένα πτώμα δεν φέρει τραύματα από σφαίρες (γιατί το ακούσαμε και αυτό από τους λάθρο, ότι τους πυροβολούσαν)
Η επιχείρηση εκτελέστηκε από ομάδα πέντε βατραχανθρώπων και είναι ίσως μοναδική στα παγκόσμια χρονικά. Δεν τελείωσε σήμερα, αφού μελετάται ο τρόπος που η σάπια βάρκα με τα υπόλοιπα πτώματα θα ανελκυστεί, αλλά οι εικόνες από το βίντεο είναι πεντακάθαρες.
Το υλικό θα παραδοθεί στην ανακρίτρια που διεξάγει την σχετική ανάκριση, ενώ τα πτώματα οδηγούνται για νεκροψία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Η …είδηση δεν υπάρχει σε κανένα μεγάλο δημοσιογραφικό σαιτ, ούτε στο ΓΕΕΘΑ, ούτε και στο Hellenic coast guard.Φανταζομαι για μια ερεύνα που θα αποκαθιστούσε την τιμή του λιμενικού και προπάντων του υπουργού , θα είχε χαλάσει το δημοσιογραφικό σύμπαν.
Πριν σας πιάσουν τα γέλια ή τα κλάματα ,το ίδιο το defencenet σε δικό του  άρθρο λίγες μέρες πριν:
Χωρίς τίτλο1























Βίντεο που αποδεικνύει το οργανωμένο σχέδιο που εξελίσσεται από τους Τούρκους, και κάποια ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία επιθυμούν την εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα με απώτερο σκοπό την εθνολογική της αλλοίωση και την αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.

Το οποίο δείχνει στην πρόσφατη τραγωδία με λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι, όπου οι ίδιοι οι επιβαίνοντες να τρυπούν το φουσκωτό για να καταλήξουν στην θάλασσα, ώστε το Λιμενικό να αναγκαστεί να προχωρήσει σε διάσωση ναυαγών και να τους φέρει στην χώρα.

Προ λίγων ημερών  είχαμε αποκαλύψεις από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Λιμενικού Σώματος το οποίο καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με αυτή την πρωτοφανή κατάσταση με αυτό το «θέατρο του παραλόγου» που διαδραματίζεται στο Αιγαίο: Την προώθηση από του τούρκους δουλεμπόρους σε συνεργασία με την τούρκικη Ακτοφυλακή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Ιωάννης Καραγεωργόπουλος, είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στο σημείωμα που δίνουν οι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με τον αρχιπλοίαρχο, το σημείωμα περιέχει οδηγίες, του τύπου: «Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες σας με μαχαίρι και οι Έλληνες θα σας σώσουν».

«Έχει βρεθεί αυτό το σημείωμα σε υπήκοο τρίτης χώρας. Τους λένε να προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν αγγλικά, να επαναλαμβάνουν τη λέξη Παλαιστίνη και να λένε ότι το όνομά τους είναι Μοχάμεντ» είπε ο Ι.  Καραγεωργόπουλος αναφερόμενος στην πρακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.

Το βίντεο αυτό δικαιώνει απόλυτα τον αρχιπλοίαρχο, και “ξεβρακώνει” γνωστούς “προοδευτικούς” χώρους, οι οποίοι έχουν μάθει να βάλλουν “επί δικαίων και αδίκων” χωρίς αποδεικτικά στοιχέια, και γνώση του εθνικού αυτού προβλήματος, της λαθρομετανάστευσης.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ θα παρατηρήσετε την εμπάθεια του γερμανικού δικτύου της Deutsche Welle το οποίο μιλάει για ανύπακτες κακοποιήσεις λαθρομεταναστών χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχέιο, παρουσιάζει ακόμα και έναν Τούρκο δουλέμπορα ως λαθρομετανάστη. 

Είναι εμφανές ότι οι φιλότουρκοι Γερμανοί, και με φυλετική συγγένεια ως απόγονοι των Ούνων, θέλουν να κατακλυστεί η χώρα και από αλλους πα΄ρανομους μετανάστες, βραχυπρόθεσμα για να έχουν φθηνά εργατικά χέρια στις ετοιμα΄ζομενς Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, και μακροπρόθεσαμ να μας διαλύσουν εθνολογικά, για να μην έχουν στο μέλλον καμμιά αντισταση από γηγενείς.Στην Γερμανία τα “Ράιχ” τα ονειρέυονται πάντα “χιλιόχρονα”
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




το βιντεο ντοκουμέντο* ….  δεν είναι τίποτα παραπάνω απο συρραφή άσχετων  πλάνων αρχειακού υλικού από ρεπορτάζ του star.

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση τα άνωθεν “ρεπορτάζ” αφού εκτός των “άλλων αντί άλλων” και  το hate speech  που θα έκανε το αμερικάνικο tea party να φαντάζει διαφωτισμός…αυτοκαταρρίπτονται μόνοι τους.Η μεταμόρφωση του αρχικά “φουσκωτού σκάφους που τρύπησαν μόνοι τους” και μετέπειτα “σαπιοκάραβο με το αμπάρι και με την  κομμένη πλώρη” ,μου έχει κινήσει την περιέργεια για την επόμενη “αποκλειστικότητα” του defencenet που όποιος το διαβάζει συμφωνεί και τελικώς διαδίδει τις αποκλειστικότητες του ,δεν είναι φασίστας. Προς θεού. Φασίστες είναι οι αντιφασίστες που μας τα έχουν ζαλίσει με τα συλλαλητήρια τους για την χρυσή αβγη .

*μάλλον πρόκειται για παλαιότερες καταγγελίες κατά του λιμενικού που ήρθαν πρόσφατα στο φως.Το λιμενικό ένω έχει τραβήξει πλάνα δεν τα δημοσιεύει για ..ευνόητους λόγους.

noumero11888.wordpress.com