Χωρίς τίτλο

 Ελλην Φορολογούμενος
 
Νταραβερίζομαι πα να πει  φλερτάρω , την πέφτω γενικώς έχω σχέσεις με πρόσωπο ιδιαίτερα φιλικό προς εμένα . Η έκφρασις προέρχεται από το ιταλιάνικο  «dare-avere», όπερ και σημαίνει σε απλά ελληνικά  σημαίνει «δούναι και λαβείν» . Αλλά που να πάρετε πρέφα ρε χάπατα από εμπορικά και επιχειρηματικά κολπέτα , αυτά είναι για άλλους , όχι για τσικιρικιτζήδες σαν του λόγου μας  . Συ τράβα  στον ΟΑΕΔ μπας και μπεις σε κανένα κοψοχρονιά προγραμματάκι των 200 ευρουλακίων , τα οποία να πα να τα χώσεις στη ΔΕΗ , για να μπορείτε σπίτι να μη κουτράτε ο....... ένας πάνω στο άλλο  τις ούτως ή άλλως κρύες νύχτες του χειμώνα , ναι ρε νε πλερώνεις το ρεύμα καραβίσιο !
Ενώ για τον Βαγγέλη , τη Γιάννα , τον Μάνεση και τα άλλα φτωχόπαιδα υπάρχει «θεός» και βλέπει τη ταλαιπώρια τους και τώρα θα πλερώνουν (αν πλερώνουν , που δε το έκαναν ποτέ άλλωστε) φτηνά την κιλοβατώρα …
Η υπεύτυνη πολιτική ηγεσία της χώρας , αναλαμβάνει και επίσημα χορηγός και αρωγός των βιομηχάνων , τώρα από τελευταία σοβιετική δημοκρατία θα γίνουμε η πρώτη χώρα και κομμουνιστικό καπιταλισμό δηλαδις για να το κάνω λιανά θα  θεωρούμε ευαίσθητη κοινωνική ομάδα το ΣΕΒ και τα μέλη του ενώ οι κουφάλες οι ανάπηροι να πάνε να μαμηθούνε  , οι άρρωστοι να πεθάνουνε και τα κωλόπαιδα που θέλουν και γράμματα να πάνε στα χωράφια  … αυτά λέει ο Άδωνης και αποθεώνεται στα Γιουνιβέρσιτι οφ Πούτσεστερ που βγάνει λόγους μαζί με τον βλαμμένο  που επανήλθε και ζητάει και τα ρέστα ….