Απολαυστικό βίντεο: Διάσημοι ηθοποιοί διαβάζουν υβριστικά προς τους ίδιους μηνύματα

kafeneio sp
Αντιμέτωπα με τους χρήστες του Twitter έφερε ο Jimmy Kimmel, μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ. Πώς αντέδρασαν στα υβριστικά Tweets (Vid)...

Ο Jimmy Kimmel ακόμα μια φορά πρωτοτυπεί στο σόου του. Ο διάσημος παρουσιαστής ξεκίνησε μια σειρά από βίντεο όπου διάσημοι διαβάζουν υβριστικά και προσβλητικά μηνύματα στο twitter που στέλνουν διάφοροι "θαυμαστές" τους.



Στο πιο πάνω βίντεο βλέπουμε και τις απαντήσεις που δίνουν στους... εχθρούς τους. Αρκετές φορές χάνουν την ψυχραιμία τους!

Πρώτος εμφανίζεται ο George Clooney για τον οποίο κάποια του γράφει: "Περιμένω με ανυπομονησία την ημέρα που ο κόσμος θα σταματήσει να γλύφει αυτή τη σκ@τόφ@τσ@".

Η απάντηση του ηθοποιού δεν ήταν κόσμια: "Αντε γ...... Σοφία"

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Jon Hamm, που του γράφουν: "Συνέχομαι τον Jon Hamm, το πρόσωπό του, το "γουρουνίσιο" όνομά του...". Η απάντηση του ήταν απλά ένας μορφασμός. Όταν έχει ερμηνεύσει τον Don στο Mad Men, δύσκολα χάνεις την ψυχραιμία σου.

Μετά σειρά παίρνει η Jennifer Garner: "Η Jennifer Garner μοιάζει σαν αιδοίο πάπιας...". Η απάντησή της ήταν: " Αυτό δεν ήταν ευγενικό".

Μετά βλέπουμε την αντίδραση του John Goodman και του Bob Balaban σε αντίστιχα μηνύματα, ενώ κάποιος γράφει ότι Θέλει να ουρήσει στο πρόσωπο της Sarah Silverman χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.

Ακόμα και ο Tom Hanks δεν γλύτωσε, αν και το σχόλιο ήταν αρκετά "ήπιο".

"Αυτός έχει ολόκληρο τροπικό νησί δικό του, ενώ εγώ έχω μόνο ένα κουτί για τα περιττώματα της χελώνας μου", έγραψε κάποιος χρήστης. Δεν έχει και άδικο.