Πουλήθηκαν τα πανάκριβα όργανα του γυμναστηρίου που βρισκόταν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Πουλήθηκαν μισοτιμής τα υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής που βρίσκονταν στο γυμναστήριο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν πρόεδρος ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα όργανα του….


γυμναστηρίου του πρώην πρωθυπουργού που στεγαζόταν στα γραφεία της οδού Ιπποκράτους πωλήθηκαν για 60.000 ευρώ, δηλαδή σχεδόν μισοτιμής. Τα στελέχη του κόμματος ανέφεραν ότι τα όργανα του γυμναστηρίου θα δίνονταν σα δωρεά στο Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων αλλά το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν χαρίστηκαν αλλά πουλήθηκαν για 60.000 ευρώ.

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια να εξυγιάνουν τα ταμεία του και να μειώσουν τα χρέη του αποφάσισαν να πουλήσουν οτιδήποτε περιττό μέσα στο κτήριο και ανάμεσα σε αυτά που κρίθηκαν πως δεν χρειάζονται ήταν και τα όργανα του γυμναστηρίου. Μάλιστα, είχε γίνει γνωστό ότι κανένας δεν τα αγόραζε επειδή ήταν πολύ ακριβά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών τα όργανα τα αγόρασε ο Πολύκαρπος Μπιτσάκης για να τα τοποθετήσει στο γυμναστήριο που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας. «Ένα βράδυ, ενώ χάζευα αγγελίες για εξοπλισμό γυμναστηρίου, έπεσα πάνω στην προσφορά. Αγόρασα 14 κομμάτια και δύο υπερσύγχρονους διαδρόμους στην τιμή των 60.000 ευρώ» είπε ο κ. Μπιτσάκης στα Παραπολιτικα. «Αυτό που ξέρω είναι ότι η επιλογή των οργάνων έγινε με τη βοήθεια του προσωπικού του γυμναστή και πως τα όργανα αυτά προσφέρουν τέλειο εργονομικό αποτέλεσμα. Θεωρούνται ο βασιλιάς στα είδη γυμναστηριακού εξοπλισμού».

organa-papandreou-570