«Είσαι γύφτος, μας ρεζίλεψες»

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ «ΚΡΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ

Πολλά τα χτυπήματα που δέχεται η οικογένεια Καραμανλή από τον γόνο της, Μιχάλη Λιάπη, αφού η «εξυπνάδα» του δεν τον εξέθεσε μονάχα στην υπόθεση των πλαστών πινακίδων του ήδη….


ανασφάλιστου αυτοκινήτου του, αλλά και στο σαλέ-ξενώνα, ιδιοκτησίας – κατά το ήμισυ – δικό του.

Από την πρώτη στιγμή που ο πρώην υπουργός συνελήφθη και έγινε γνωστό το γεγονός, η οικογένεια αντέδρασε, ενώ στάθηκε… απέναντί του. Η πρώτη καταιγίδα «ξέσπασε» σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τον Αχιλλέα Καραμανλή, που φέρεται να τηλεφώνησε στον Μιχάλη Λιάπη όσο ήταν στο κρατητήριο προκειμένου να μάθει από αυτόν εάν επρόκειτο για παρεξήγηση. Μάταια όμως…

Την επόμενη μέρα ο ξάδελφος του και πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, γνέφει καταφατικά στην ερώτηση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, για την διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη. «Ντρόπιασε το όνομά μας και την παράταξη», είναι η αντίδραση μελών της οικογένειας Καραμανλή γύρω από τα τελευταία γεγονότα που προκάλεσαν οι κινήσεις του Μιχάλη Λιάπη. «Είναι γύφτος, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση…», σχολιάζουν οι συγγενείς του μην μπορώντας να καταλάβουν τον λόγο που έγιναν όλα.

Από την άλλη, η ρήξη του Μιχάλη Λιάπη δεν ήλθε τώρα για τον ίδιο και την οικογένειά του, αφού ήδη τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαν καμία επαφή, ενώ και νωρίτερα είχε αρχίσει να απομακρύνεται.