Αποβολή μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια!

kafeneio sp
Δυόμιση χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που είδε κόκκινη κάρτα παίκτης του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (βίντεο)... Τυχαίο?

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια και συνεχίζει αήττητος την πορεία του προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Στόχος των ερυθρόλευκων φέτος είναι να σπάσουν το ρεκόρ του Παναθηναϊκού όταν και είχε πάρει τον τίτλο δίχως να χάσει ούτε ένα ματς.

Στην Ξάνθη πάντως είχαμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με δυο αποβολές η μία εκ των οποίων έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο Χολέμπας στο 73' είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Ολυμπιακό για χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Σολτάνι.

Ψάχνοντας τα στοιχεία από το σάιτ της Superleague διαπιστώσαμε πως αυτή ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια για τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Σεζόν 2011-2012

Είμαστε στην 6η αγωνιστική και το ντέρμπι με την ΑΕΚ (15/10/2011) όταν στο 89ο λεπτό ο Μοδέστο διαμαρτύρεται και ο διαιτητής του αγώνα (Πέτρος Κωνσταντινέας) δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Στο ίδιο παιχνίδι ένα λεπτό νωρίτερα είχε φύγει επίσης με δεύτερη κίτρινη ο Γρηγόρης Μάκος. Από τότε λοιπόν έχουν περάσει δυο χρόνια και τρεις μήνες ή αλλιώς 74 σερί παιχνίδια!

2012-2013: Καμία κόκκινη

2011-2012: Μία κόκκινη (Μοδέστο)

2010-2011: Τρεις κόκκινες (Ριέρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης)