Μην ντυθείτε παππάδες το Καρναβάλι...Θα σας αφορίσει ο Άνθιμος!

Μία εμφάνιση, με άκρως καρναβαλική διάθεση, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει εντονότατες αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας και αμέσως το θέμα να λάβει διαστάσεις.
Κατά τη διάρκεια των εορτών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σε τοπική εκδήλωση στην Καστοριά ντύθηκε παπάς (για να θάψει το μνημόνιο), συμμετέχοντας μάλιστα σε καρναβαλικό άρμα.
Η εικόνα ενός εκπροσώπου του Κοινοβουλίου να πρωτοστατεί σε καρναβαλικά δρώμενα δεν ενόχλησε τους κατοίκους της Καστοριάς, ωστόσο εξόργισε τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο και εν συνεχεία τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος Αφορίζει και Ζητά τη Διαγραφή Διαμαντόπουλου από το ΣΥΡΙΖΑ !!

Ο βουλευτής Διαμαντόπουλος, μιλάει για σύγχυση του ποιμνίου με το εκλογικό σώμα, και άδικο δεν έχει! Από που και ως που, μητροπολίτης μπορεί να ζητάει την διαγραφή ενός βουλευτή, από οποιοδήποτε κόμμα;; 

Βέβαια, έρχονται και εκλογές, και κάποιοι Μητροπολίτες, όπως συνηθίζουν, σκοπεύουν να εμπλακούν στην εκλογική διαδικασία, ΄στηρίζοντας πατριωτικές παρατάξεις όπως την ΝΔ και την Χρυσή Αυγή, και βρήκαν και αφορμή να ξεκινήσουν το πανηγύράκι τους.....

Βέβαια, το παραπάνω επεισόδιο, έρχεται ως προειδοποίηση στους χιλιάδες καρναβαλιστές σε Πάτρα, Μοσχάτο, Ξάνθη και αλλού που σκοπεύουν να ντυθούν,πάλι, παππάδες! 

Αδελφοί, Χριστιανοί, μην τολμήστε να ντυθείτε παππάδες στο Καρναβάλι, γιατί το ανάθεμα από το ακροδεξιό "παππαδαριό" καραδοκεί!