ΣΟΚ στο "Πάμε Πακέτο"! Πήγαν να βρουν τον αδερφό τους και η Χατζηβασιλείου τους ανακοίνωσε on air ότι ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ!!! (Δείτε το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ στο
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ

Συγκλονίζει η ιστορία δύο αδερφών που πήγαν στο «Πακέτο» ελπίζοντας να δουν για πρώτη φορά στη ζωή τους τον αδερφό τους: η Βίκυ Χατζηβασιλείου τους ανακοίνωσε on air ότι... δολοφονήθηκε!
Η Λώρα και η Βάσω έφτασαν μέχρι τα τηλεοπτικά πλατό αναζητώντας τον αδερφό που πριν από 55 χρόνια ο πατέρας τους έδωσε για υιοθεσία, ξεγελώντας την μητέρα τους.

Κι ενώ περίμεναν να τον δουν μπροστά τους, η Βίκυ Χατζηβασιλείου τους ανακοίνωσε ότι βρέθηκε νεκρός με πέντε σφαίρες στο κεφάλι, πριν από εννέα χρόνια, σε πόλη του Βελγίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με την Αστυνομία να εικάζει ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς εμπλέκονταν σε υποθέσεις ναρκωτικών!

«Δολοφονήθηκε; Αλήθεια; Δηλαδή δεν κατάφερα να τον δω; Έπρεπε να τον ψάχναμε πιο νωρίς! Έπρεπε... έπρεπε να μην ακούσω τον πατριό μου και να τον ψάξω πιο νωρίς, έπρεπε...», ψέλισε η μία εκ των αδερφών που ξέσπασαν σε κλάματα!

Eμφανώς σοκαρισμένη, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως ήταν η πιο σκληρή ανακοίνωση που έχει κάνει στη ζωή της και τους έδωσε επίσημο έγγραφο για τον θάνατό του, ενώ προθυμοποιήθηκε να φέρει τις δύο γυναίκες σε επαφή με τα δύο παιδιά του αδερφού που δεν γνώρισαν ποτέ...