Όταν ο Άδωνις "έτρωγε"...γιαούρτια με τον συλληφθέντα Τομπούλογλου.. (Βίντεο)

Μαζί τα φάγανε Άδωνις και Τομπούλογλου…τα γιαούρτια!!!

   Έπεσαν από τα σύννεφα οι "καθώς πρέπει" νεοδημοκράτες της Β' Αθηνών με το θρεφτάρι τους, τον Πρόεδρο του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου, που συνελήφθη επ' αυτοφόρω, για δωροδοκία και εκβίαση.
  Και μπορεί ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης να αποκήρυξε με ανάρτησή του στο twitter τον Τομπούλογλου, αλλά φαίνεται ότι στο παρελθόν οι δύο άνδρες είχαν συχνές κοινωνικές επαφές. Μαζί μάλιστα είχαν βιώσει και μια περίεργη εμπειρία.

   Πρόκειται για την περίφημη "επίθεση" με γιαούρτια στις 12 Απριλίου 2012 σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο της Νέας Φιλαδέλφειας, περιοχή όπου ο Χάρης Τομπούλογλου δραστηριοποιούνταν πολιτικά. Το βράδυ της γιαουρτο-επίθεσης, που εξαπολύθηκε από "εξοργισμένους" πολίτες του Συριζα, ο νυν υπουργός Υγείας έπινε τον καφέ του μαζί με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον κ. Τομπούλογλου.

   Και κοιτάξτε να δείτε κάτι περίεργα: Τότε, ούτε ο Άδωνις ήταν υπουργός Υγείας, ούτε ο Τομπούλογλου ήταν Πρόεδρος στο «Αγλαΐα Κυριακού» (έγινε αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2012).
   Και να, που τα 'φερε έτσι η ζωή και ο Άδωνις αναγκάστηκε να κάνει τα ξινά-γλυκά και να αποκηρύξει δημόσια τον παλιό... ομογιαούρτιό του!!