Τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκηρύττει τον Χάρη Τομπούλογλου

kafeneio sp
Πως η φιλική σχέση των δύο αντρών εξελίχθηκε σε εχθρική λόγω της σύλληψης του Χάρη Τομπούλογλου. Ο καθένας προσέχει τον... εαυτό του.

Ήταν 12 Απριλιου του 2012, όταν το γνωστό ζαχαροπλαστείο «Τίλας» στη Νέα Φιλαδέλφεια, φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.

Μαζί τους ήταν και το στέλεχος της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδώνας, Χάρης Τομπούλογλου με άλλα περίπου δέκα άτομα.

Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Πάντως, οι επιτιθέμενοι "στόλισαν" την παρέα με διάφορα επίθετα όπως φασίστες και άλλα που ακούγονται στο βίντεο.




Τα χρόνια πέρασαν και οδηγηθήκαμε στην παραμονή Χριστουγέννων του 2013, όπου ο τότε φίλος Χάρης έγινε μαύρο πανί για τον τότε βουλευτή Β΄Αθήνας και νυν υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, που με ταχύτατα αντανακλαστικά τον αποδοκιμάζει.

Μάλιστα σε διαλόγους στο twitter απολογητικά εξηγεί ότι δεν διορίζει αυτός τον διοικητή του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, αλλά το ίδρυμα του οποίου είναι ισόβιο μέλος ο προφυλακισμένος και ζητά την αποπομπή του.










Πριν ένα χρόνος όμως συναναστρεφόταν μαζί του, καθώς ίσως του φαινόταν χρήσιμες οι γνωριμίες στη εκλογική περιφέρεια της Β΄Αθήνας, όπου ο Χάρης Τομπούλογλου είχε διατελέσει υποψήφιος το 1996 και το 2004 και σίγουρα τόσα χρόνια είχε εξασφαλίσει με σημαντική εκλογική πελατεία.

Άλλωστε, ο κ. Τομπούλογλου ήταν ιδιαιτέρα δημοφιλής στη περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδώνας καθώς ασχολούνταν με τα της ΑΕΚ και είχε ταχθεί υπέρ της ανέγερσης γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια και της πρότασης Μελισσανίδη.

Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, τότε ο Χάρης Τομπούλογλου, είχε δηλώσει:

«Στην οικογένειά μου είμαστε ΑΕΚτζήδες όχι για τις ψήφους, αλλά επειδή αγαπάμε την ΑΕΚ. Ο πατέρας μου θυμάται με ξύλινες εξέδρες το γήπεδο της ΑΕΚ. Θέλουμε λοιπόν και εμείς το νέο γήπεδο. Αυτό που πήγε να κάνει ο Γρανίτσας στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν εμπορικό κέντρο και λίγο… γήπεδο. Καμία σχέση η πρότασή του Γρανίτσα με αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη σήμερα. Εκείνο το πράγμα ούτε οι οπαδοί της ΑΕΚ το ήθελαν, ούτε το άντεχε η πόλη μας. Ότι γίνει πρέπει να γίνει σε σεβασμό στον ιστό τη πόλης αλλά και στο πράσινο στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, που είναι 450 στρέμματα.

Θέλουμε γήπεδο αλλά με σεβασμό στην πόλη. Σε εκείνα τα σχέδια του Γρανίτσα, ο Δήμος δεν αντέδρασε ποτέ οργανωμένα. Οι κάτοικοι αντέδρασαν και έκαναν σωστά κατά τη γνώμη μου. Το ζητούμενο σε μια πόλη είναι να υπάρχει αθλητισμός, αλλά αυτό να μην ακυρώνει την πόλη. Τον λειτουργικό της ιστό. Η ΑΕΚ για την πόλη μας ήταν μια ζωντάνια.

Βοηθούσε την πόλη να αναπτύσσεται. Αλλά η Νέα Φιλαδέλφεια υπέστη και καταστροφές απίστευτες, όχι από τους υγιής φιλάθλους, αλλά από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι μια μικρή συνοικία της Αθήνας, δεν αντέχει σπασμένα καταστήματα κάθε τόσο. Μου είπε μέλος της ερασιτεχνικής, ότι υπάρχει πρόθεση να έρχεται και σταθμός του Μετρό στην πόλη όταν θα γίνει το νέο γήπεδο. Αυτό είναι πολύ καλό. Γιατί όταν έρχονται 30.000 κόσμος στη Νέα Φιλαδέλφεια και κάπου στα 10-12 χιλιάδες αυτοκίνητα, είναι προφανές πως θα πρέπει να έχει γίνει πρώτα και ένα πλάνο για να το αντέχει η πόλη μας κάτι τέτοιο".