Δείτε το Χριστουγεννιάτικο στολισμό, που τους οδήγησε στα δικαστήρια

Μία γυναίκα από τη Λουιζιάνα πρόσθεσε την προσβολή στο φετινό χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της. Η Σάρα Τσάιλντς (Sarah Childs) αποφάσισε να…. δείξει σε όλους τους γείτονές της, την άποψή της για αυτούς. Τοποθέτησε στην οροφή του σπιτιού της φωτάκια, τα οποία σχηματίζουν το άκομψο σήμα του…
σηκωμένου μεσαίου δαχτύλου.


louiziana
Είναι η δεύτερη χρονιά που η συγκεκριμένη κάνει αυτήν την κίνηση, η οποία πηγάζει από τη διαμάχη που η ίδια έχει με τους γείτονές της, έναν εκ των οποίων κατηγορεί ότι της έχει κλέψει το σκύλο της.
Πέρυσι μάλιστα ξεπέρασε τα όριά της όταν η υπόθεση έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, όπου η Τσάιλντς υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να στολίζει το σπίτι της όπως θέλει. Αυτό μετά την παρέμβαση της αστυνομίας για να αφαιρέσει τον προσβλητικό στολισμό από το σπίτι της.
Στο δικαστήριο η γυναίκα κέρδισε το δικαίωμά της να στολίζει το σπίτι της όπως θέλει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι προσβάλει τους γείτονές της.
Αλλά φέτος λίγο αφού στόλισε την ταράτσα της κάποιος, σύμφωνα με τις καταγγελίες της, ανέβηκε πάνω και της έκανε τα φωτάκια κομμάτια, πριν τα πετάξει στην αυλή της.
Όποιος όμως έκανε αυτήν την κίνηση, μάλλον θα έπρεπε να είχε σκεφτεί λίγο καλύτερα πριν. Η Τσάιλντς για να κατευνάσει το θυμό της έβαλε στην ταράτσα μία νέα σειρά με φωτάκια, στο γνωστό σχηματισμό.
Η ένωση για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών επεσήμαναν ότι η Τσάιλντς σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση έχει το δικαίωμα να σηκώσει το μεσαίο δάχτυλο στην ταράτσα του σπιτιού της.
Οι γείτονες της γυναίκας, από την άλλη, ισχυρίζονται ότι η γυναίκα δεν ζει πια εκεί και ότι το κάνει μόνο για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου.
Πηγή: newsit.com.cy