Κάταγμα και χειρουργείο ο Τριανταφυλλάκος

kafeneio sp
Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος πρόκειται να μπει σήμερα στο χειρουργείο μετά το κάταγμα κνήμης στο δεξί του πόδι που υπέστη χθες στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.(Βίντεο)

Μετά το κάταγμα κνήμης στο δεξί του πόδι που υπέστη χθες στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος πρόκειται να μπει σήμερα στο χειρουργείο.

Ο άτυχος μέσος του Άρη τραυματίστηκε στην φάση του 18΄ στην προβολή που κάνει πάνω στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και βγήκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου για να αντικατασταθεί από τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό όπου και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε το κάταγμα στη δεξιά κνήμη που υπέστη και πλέον θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Ουσιαστικά ο Τριανταφυλλάκος θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου αφού υπολογίζεται να είναι έτοιμος στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως παρά τον σοβαρό τραυματισμό του και τους έντονους πόνους κατά τη μεταφορά του στο Διαβαλκανικό ζήτησε να ακούει την μετάδοση του παιχνιδιού μέσα στο ασθενοφόρο βιώνοντας από την πλευρά του την εξέλιξή του.