Παναγούλης: Φτιάξτε φυλακές γιατί θα σας χρειαστούν

neo-xtyphma-apo-panagoylh-ftiakste-fylakes-giati-tha-sas-xreiastoyn«Ξαναχτύπησε» ο Στάθης Παναγούλης ο οποίος μετά τις «κρεμάλες» σήμερα κάλεσε την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον υπουργό Δικαιοσύνης να φτιάξει τις φυλακές γιατί μπορούν να χρειαστούν.

Ο κ. Παναγούλης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ολομέλειας επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ...
αναφέρθηκε στις περικοπές των αποδοχών που υφίστανται οι συνταξιούχοι και είπε πως «αν υπήρχε άρθρο στον ποινικό κώδικα άρθρο για τιμωρία των ψευδών προεκλογικών δεσμεύσεων, η ηγεσία σας θα έπρεπε να διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος».

Κλείνοντας, μάλιστα την ομιλία του ο κ. Παναγούλης είπε: «Πρέπει να φτιάξετε τις φυλακές γιατί μπορεί να σας χρειαστούν».

Αμέσως ο προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας του ζήτησε το λόγο τονίζοντας «Δεν το κατάλαβα αυτό. Ο πρόεδρος της Βουλής θα πάει φυλακή;». ενώ από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος που ανέβηκε στο βήμα αμέσως μετά ανέφερε «Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω να μου πει κάποιος μέσα στη Βουλή πως θα πάω φυλακή».

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος που ανέβηκε στο βήμα μετά τον Στάθη Παναγούλη ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω να μου πει κάποιος μέσα στη Βουλή πως θα πάω φυλακή».